Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Současnost |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, intriky, vyžaduje aplikaci |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | David Cicurel |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 10 obchodů (cca 799–899 CZK) |
Sdílej: |
„Zmizení pana Lafflera“ - fanouškovský scénář
Ahoj, detektivové.Doporučený vek
Ahoj určite to otestujem ikeď neviem kedy Predsa sú len prázdniny
Prosím jedna otázočka: je tento scenár hratelny i s nedospelakmi? Pýtam sa či to mám hrať sám či s mladými (12 a 15r)
Technická pomoc
Mám radost, že už vznikl první fanouškovský scénář v češtině.
Rád si ho zahraju, ale potřeboval bych poradit, jak ho dostanu do aplikace hry.
Nejprve jsem ten soubor stáhl do PC. A pak kabelem do telefonu, ale tam se mi nezobrazuje. Když otevřu v aplikaci nastavení a dám otevřít komunitní scénář, nabízí mi to složky obrázky, videa, zvuk a stahování. Ale v žádné složce se mi nezobrazí:-( Do jakého složky v telefonu ho mám vložit aby šel v aplikaci otevřít?
Děkuji za radu.
icinko: Doporučený věk
Tak těžko říct. Není tam erotika, je to trochu s hororovým nádechem, ale myslím nic, co by nezvládly dnešní starší děti. Takže bych to asi tipnul na 12+ (15 let určitě bez problému).
XY: Technická pomoc
Tak za prvé ten soubor musí mít příponu ".communityscenario". Celý název souboru je "laffler.0.9.2.communityscenario".
Já ho umístím do adresáře "Stažené soubory" a ve hře se mi normálně nabídne ke spuštění a i spustí.
Problém bude nejspíš na tvém telefonu. Možná nemá aplikace "Chronicles of Crime" povolený přístup k souborovému systému. Máš Androidí telefon, nebo iPhone? U iPhone jsem četl, že je potřeba si to poslat jako přílohu do mailu a z něj to pak klepnutím otevřít. U Androidu můžou být problémy s novějšími verzemi, já mám Android 7.0. a u aplikace mám oprávnění "Fotoaparát" a "Úložiště".
EDIT: Anebo z aplikace koukáš do jiného adresáře. Máš paměťovou kartu? Nemáš to nahrané prostě jinde, než to z aplikace hledáš?
EDIT 2: Ještě mě napadlo, že možná může být problém ve viditelnosti souborů nahraných z PC - některé novější Androidy s tím mohou mít z bezpečnostních důvodů problém. Zkus ten odkaz stáhnout přímo z mobilu (přes prohlížeč). Pak už by neměl být problém s jeho viditelností.
První pokusy
Vyzkoušeno třikrát a třikrát prohra, jednou dokonce zasek s časem. Možná má chyba, to teď nedokážu odhadnout. Rád bych jednou scénář dohrál, teď už ho nemůžu ani cítit. Dokonce jsem narazil i na nějaké bugy, ale doufám, že po nějaké pauze ho dokážu dohrát. Každopádně jsem velmi rád za první český scénář. Jen ho dopilovat ????
Hail to the king
Super
Tak paráda první česká vlaštovka, moc se těším určitě vyzkoušíme!
První pokusy od CZHermese
Dnes jsme probírali Hermesovy zkušenosti a vznikla z toho nová verze 0.9.3 (nový odkaz v úvodním příspěvku). I když to nebylo nic fatálního, přesto si radši stáhněte a zahrejte tuto verzi.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Na křídlech + insert + 2 rozšíření
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 6 dnů