Konec věků - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Action Phase Games
Indie Boards & Cards
Portal Games
Autoři: Kevin Riley
Rok vydání: 2016
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Jaký insert?

Včera jsem rozbalil českou verzi Konec věků od REXher a vnitřek mi přijde dost tragický, kdy insert je naprostá nutnost. Máte někdo zkušenost s nějakým insertem (který by pasoval do české verze)?

Co jsem tak heurékoval, tak jsou u nás na trhu dva - od e-Raptor a od Folded Space. Spíš bych preferoval ten dražší překližkový, ale nemám s inserty žádnou zkušenost (tohle by byl můj první), tak si rád nechám poradit.

21.4.2022 11:38:15

@Ereboro karty jsem obalil silnějšími obaly od Tlamy, čímž se zvětšil jejich objem. Pak jsem použil přibalené rozdělovníky a vše je v pohodě. Karty tam krásně drží a jsou přehledně uspořádané. Možná by to tedy šlo vyřešit jen obaly. Jinak máš pravdu no. Ten „insert“ je katastrofa. 

Jo a jestli se nemýlím, oba inserty budeš muset slepit. Šel bych tedy spíš do dražší překližky. Vydrží víc. 

30.4.2022 14:36:50

Osobně mám s inserty Folded Space skvělou zkušenost. Pořizuji je do všech her, kde mi původní insert nevyhovuje (pro Konec věků to určitě bude platit). Trvanlivost mi přijde dostatečná, např. u Marsu:Teraformace po 30+ hrách drží bez problémů. Pokud ale neřešíš cenu, tak s e-raptorem určitě taky nešlápneš vedle a překližka přeci jen vypadá líp.

30.4.2022 23:29:14

Nemám s tím zkušenost, ale pokud máš po ruce tiskárnu tak můžeš i třeba toto: https://boardgamegeek.com/filepage/211662/stl-3d-print-box-insert

Záleží, jak moc počítáš s rozšířeními.

1.5.2022 12:44:37

Vybíráme z Bazaru

Euthia: Torment of Resurrection - Necromancer kit
Euthia: Torment of Resurrection - Necromancer kit
Akt. cena: 550 Kč
Končí za: 22 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas