Kolonie - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Zvířátka, Post-apokalypsa
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Jerry Hawthorne
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

vkládání karet

Mám dotaz ohledně vkládání karet vlivu.
Kniha dobrodružství řekla vložte do hry svoje karty vlivu to znamená kam , do odebíracího nebo odhazovacího balíčku a nebo do ruky?
Pak bych měl ještě dotaz na karty dovednosti, když ji teda aktivuji bílou kartou, jak dlouho je aktivovaná? Nebo spíš tahle je to na jednou použití a pak musím aktivovat znovu? Když ji nevyužiji v současné misi mám ji aktivovanou do další mise (stránky)? Možná jsou mé dotazy hloupé ale jsou to první dvě nejasnosti se kterými jsem se při prvním hraní setkal. Předem díky za odpověď.
6.4.2020 11:48:15

....
Kartu vlivu si dáš do ruky a na konci mise ji opět odložíš.
Kartu dovednosti aktivuješ a provedeš efekt. Příště musíš zase zahrát bílé karty na její aktivaci.

6.4.2020 12:12:32

odpovede
Karty vplyvu idú hneď do ruky, a od toho momentu sa správajú úplne rovnako ako akákoľvek iná karta akcií. Po použití ide do odhadzovacieho balíčka, a neskôr si ju môže dokonca potiahnuť aj iná postava. Po skončení misie ju ale treba vybrať späť.

Karty schopností - každá aktivácia je jednorazová a okamžitá. Takže sa aktivuje napr. iba na jeden útok, alebo na jeden hod kockou a pod. Zostáva danej postave až do konca kampane, a kedykoľvek je možné ju aktivovať znova.

----------------------------------
herný klub NITHRANIA z Nitry

6.4.2020 12:12:50

karty vlivu> ok dobře a tady druhá situace, když hrajeme ve dvou a každý s jednou postavou tak nám kniha dobrodružství řekla ať přidáme do hry karty vlivu zbývajících postav, takže si je přidáme o5 do ruky? - lukyn2810

karty vplyvu> Áno, opäť do ruky. Ale len tie, ktoré ešte nie sú v hre. Ak už boli všetky pridané do hry predtým počas tej istej misie, tak inštrukciu o pridaní do hry treba ignorovať. - Cardinalle

Vybíráme z Bazaru

Endless Winter Kickstarter Pathfinder BIG BOX
Endless Winter Kickstarter Pathfinder BIG BOX
Akt. cena: 1890 Kč
Končí za: 9 dnů

Offcanvas