Kolonie - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Zvířátka, Post-apokalypsa
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Jerry Hawthorne
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Body zájmu (jendou za misi/kampaň)

Pokud bod zájmu (ikona oka) lze použít jen jednou a dává například nový předmět, lze ji použít jen jednou za misi, nebo za celou kampaň? Pokud jednou ulicím procházím téměř každou misi, mám si pokaždé brát nový předmět (a přerušovat pohyb při první cestě přes tuto ikonu), nebo se bod zájmu při dalších misích ignoruje?
5.3.2021 06:46:52

mh

...
My oko na poli brali jako volitelné. Tzn. zastavovali jsme se na něm jenom tehdy, když jsme ho opravdu chtěli aktivovat, jinak jsme ho bez problémů překračovali. Možná by víc pomohlo, kdybys přesně specifikoval(a), o kterou konkrétní mapu a které oko se jedná, ale já bych to nějak speciálně neřešil.

5.3.2021 10:29:07

upřesnění> No mě jde hlavně o situaci, kdy oko říká, že si mám vzít předmět. (stran 41, oko2). Jde o běžnou ulici, přes kterou se ve hře chodí opakovaně. A tak nevím, zda braní nového předmětu při každé misi je podvádění, nebo je to tak zamýšleno. - Agarwel

aha> Ty to myslíš obráceně, jestli na tom políčku zastavit můžeš a udělat to, co říká.

V pravidlech na straně 6 se píše:
"Opakování strany - Pokud se vrátíte na stranu, na které jste během stejné mise už byli, ... ignorujte všechny symboly oka, které nemají symbol opakování."
Píše se tu pouze o opakování strany v rámci stejné mise. Takže pokud hrajete jinou misi, tak oka fungují úplně normálně. Jinými slovy - to, co popisuješ, podvádění není. - mh

Vybíráme z Bazaru

KOUPÍM - Battlestar Galactica: Daybreak
KOUPÍM - Battlestar Galactica: Daybreak
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas