Kinghill - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 2
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra, karetní hra, strategická, budovatelská, ekonomická
Čeština: není
Vydavatelé: (Self-published)
Autoři: Petr Marek
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Briana + Komnata kouzel + Zesilovač odrazu

Když hraji za Brianu a zároveň mám postavenou Komnata kouzel, znamená to že na každé kouzlo mám slevu 2 krystaly? Jinými slovy vyvolávám i silnější efekty kouzel zadarmo?

A jak se vyhodnocuje sleva, mám-li postavený Zesilovač odrazu? Ten mi umožňuje zahrát horní i dolní kouzlo, vztahuje se tedy sleva na jednotlivá kouzla (jakožto efekty), nebo se vztahuje na celou kartu a tudíž ji používám jen jednou? Jinými slovy, když mám Brianu, Komnatu kouzel i Zesilovač odrazu a chci použít horní i dolní efekt, platím jeden nebo žádný krystal?

19.11.2022 20:31:03

Při téhle smrtící kombinaci (pro Brianu musíš mít něco, co hrdinu povyšuje btw), můžeš zdarma seslat jeden efekt z horní a jeden efekt z dolní části každého kouzla. Neplatíš nic. Ideálně ještě doplnit o Věž ozvěn :d

19.11.2022 22:11:04

Ještě doplním dotaz k Zesilovači odrazu - bere se to tedy jako, že v tu chvíli sesílám 2 kouzla? 1. kouzlo je horní efekt a 2. kouzlo je spodní efekt?

  • Když využívám pasivně kartu Moci “Formování magie”, tak v tu chvíli můžu udělit 1 zranění libovolnému cíli jednou nebo dvakrát?
  • Když mám navíc Komnatu kouzel (sleva 1 krystal na kouzla), tak pak platím jen 1 krystal (nebo 2 krystaly)?

@Drakkan 

21.5.2023 23:38:56

@Duirin sesíláš dva efekty, ale jedno kouzlo, tzn bere se to jako jedno kouzlo.
- Formování magie tím pádem dává pouze jeden dmg.

  • Komnata kouzel – tohle je celkem zajimavé, ale dle výše řečeného budeš muset zaplatit dva krystaly, bo slevněné je kouzlo jako celek, nikoliv každý efekt zvláště. Aby jsi platil jen jeden krystal, Komnata kouzel by musela říkat: efekty kouzel stojí o 1 levněji, nikoliv kouzlo stojí o 1 levněji.

24.5.2023 19:40:22

Vybíráme z Bazaru

Zombicide 2.edice (KS SG box AJ)
Zombicide 2.edice (KS SG box AJ)
Akt. cena: 660 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas