Kelp: Shark vs Octopus

xxxxxxxooo hodnoceno 3x (Seznam vlastníků)

Kelp: Shark vs Octopus - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2–2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 60 min (reálná data)
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: desková hra, strategická, asymetrická hra
Čeština: není
Vydavatelé: Wonderbow Games
Autoři: Carl Robinson
Rok vydání: 2024
Dostupnost: neznámá
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

zaujalo někoho?

Zdravím, zaujala někoho tahle dvojkovka? Podělíte se o dojmy?

17.1.2024 13:31:23

Zatím není ani ve výrobě.

17.1.2024 13:35:53

Vzhledem k tomu, jak jsem o hře mluvil v rám Crowdfundingové Středy a spamoval sociální sítě….Samozřejmě že zaujalo. Jen se vydavatel mírně potýká s problémy ohledně krádeže souborů a vydání napodobeniny :-( Zároveň jsou i nějaké problémy ohledně retail pledge, takže uvidíme, jak to celé dopadne. Každopádně sleduji a budu když tak informovat.

--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life

17.1.2024 13:38:38

jo jo, hodně mě překvapilo, když jsem včera narazil na tuto hru za 750,- na asijském eshopu 

17.1.2024 19:26:35

Na prelomu zari / rijen by to melo z KS kampane dorazit do CR. Psali, ze v Hamburku je ted nejaka stavka, ted zase ty povodne u nas…

Ja se tesim velmi, hodne backeru uz to dostalo a jsou velmi nadseni. Ja se chystam si to prelozit do CZ a hodit karty do grafiky. Moc textu na nich neni. Hra vypada nadherne a zaujalo me to i herne. 

16.9.2024 20:07:38 | Upraveno autorem (porovnej)

Tak to vypada, ze hra dorazi az behem listopadu. Do konce tydne se dostane do skladu, bude nasledovat procleni a teprve pak budou plnit. Cekal jsem to trochu rychlejsi. Sousedni Nemecko (Nemcina) uz je ve fazi rozesilani. :-(

25.9.2024 05:25:33

Tak už jsem dostal trasovací číslo. Jakmile hra dorazí, nahodím scan a začnu retušovat karty. Chce se někdo připojit k překladu textu? Pravidla, ktera byla v pdf během kampaně nebudou asi zcela aktuální. Ofotil bych pravidla v krabici. 

10.10.2024 21:26:38

Je to doma! Chce se nekdo pridat k prekladu? Me samotnemu to ted pujde pomaleji, do poloviny listopadu jsem zasekany. 

17.10.2024 16:12:14

Pravidla na 70%, o vikendu snad zahraju. Ocekavani jsou velka. 

24.10.2024 12:03:30

Mám hrubý překlad pravidel. Zahrány asi 3 hry a je to zajímavé. Zatím vyhrála vždy chobotnice, která šla hodně po potravě a já za žraloka nebyl moc schopný najít účinnou odpověď. Je tam pár věcí, které nohou ukončit hru v podstatě náhodně, ale oba hráči mají karty konfrontací, takže se tím ta náhoda koriguje. Jasný, občas to může vyjít, že hra skončí dříve, než začala, ale to musí mít člověk fakt pekelný štěstí. Toto je hypotéza, né fakt. Žralok má na začátku pouze 1 kostku útoku a opravdu si jí nechcete vytáhnout jako první. Nepoužité kostky putují buď do energie (za kterou kupujete karty) nebo na stupnici hladu. Použité pak na destičky růstu žraloka (modré, žluté) a červené rovnou na stupnici hladu. Vymyslet se tam toho za obě strany dá hodně a těším se na další objevování. Pravidla nejsou složitá, doufám, že bude trochu času, ale o hru zatím zájem moc není, tak je času dost. Plán je, do poloviny listopadu. 

30.10.2024 12:20:16 | Upraveno autorem (porovnej)

Nahodil jsem karty, pokud vás napadnou jiné názvy karet, klidne dejte vědět. 

8.11.2024 12:18:55

Pravidla v textove podobe nahozena, pripadne chyby a preklepy prosim hlaste.

Na pravidla v grafice nemam cas, ve fronte mam dlasi projekty, na kterych bych rad pracoval. Ve velke mire jde o resty a tahnu to za sebou jako kouli. Behem tydne jeste nahodim desticky rustu, ale tam neni moc co prekladat, je to hezky popsane a navic by se to muselo prelepit samolepkou, desticky jsou na kartonu.

Vlastnim pouze zakladni hru, takze rozsireni prozatim neocekavejte. Pokud mi to nekdo kvalitne naskenuje, mohu se na to mrknout, ale jinak v planu dalsi veci ke hre kupovat nehodlam.

At se preklad libi a hra bavi. Jsem jen amater. ;-)

3.12.2024 20:10:41

zdravim…zhanam tuto hru…neviete kedy sa to zacne predavat v obchodoch?alebo neplanuje dajaky cesky distributor sa toho chytit?

13.12.2024 18:28:37

Vybíráme z Bazaru

Nájezdníci ze Skýtie
Nájezdníci ze Skýtie
Akt. cena: 10 €
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas