Kartografové - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 100
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: budovatelská
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Ludofy Creative
Mandoo Games
Thunderworks Games
Autoři: Jordy Adan
Rok vydání: 2019
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Omezeny pocet karet oblasti

Dobry den, zda se nam, po asi 15tem prehrani, ze je nehorazne malo karet s oblastmi (mesto, pole, les…) a chtelo by to vic pravidel. Vim, ze existuji rozsireni, ktera ale funguji s jinymi typy map. Myslim si, ze by bohate stacily zakladni dve mapy, ale vice pravidel na bodovani a vice karticek zakreslovanych poli. Neplanuje se prosim neco takoveho? 

Diky, Dannnka

23.11.2022 23:11:50

Můžete vymyslet vlastní pravidla a další karty. Když jsou pro všechny stejné možnosti, tak by hra neměla jít narušit tak, že někdo využije skrytou díru v designu. Nemusíte se vázat na oficiální pravidla a herní materiál. :)

_______________________________________
Můj seznam her na prodej (pište SZ):
https://www.zatrolene-hry.cz/uzivatel/havelock-1536/seznam-her/na-prodej-3681/

23.11.2022 23:33:32

Kartografové: Hrdinové fungují sice i samostatně, ale bodovací karty z obou her lze smíchat, tedy mít jiné bodování i pro základní mapy. Jediné, co míchat nelze, jsou karty průzkumu, je nutno použít buď sadu z původní hry nebo z Hrdinů.

23.11.2022 23:40:19

Mám ze hry stejný pocit. Prvních několik partií obrovské nadšení, ale hrozně rychle se mi hra ohrála. Počet karet průzkumu je strašně nízký a točí se tak pořád dokola těch pár stejných karet. Momentálně uvažuju o prodeji… od doby, co mám doma jinou zakreslovačku (Ostrov dinosaurů), která je podle mě o dvě třídy lepší hra, se Kartografové na stůl vůbec nedostávají. Na druhou stranu se hodí jako odlehčená hra, když si jednou za uherský rok zahraju něco ne s manželem, ale s kamarády. Takže jsem teď dost nalomená :)

24.11.2022 20:52:51

Vybíráme z Bazaru

Odysea - Společně k deváté planetě
Odysea - Společně k deváté planetě
Akt. cena: 190 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas