Karak - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 5
Doporučený věk: od 7 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra, vývoj postavy
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Petr Mikša
Roman Hladík
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Nandal nám to tříleťák

Autor: Honza S. | 0 hodin 25 minut | 20.9.2021 | 1

Hra: Karak + Karak: Regent

Hráči: Honza S. a 2 neregistrovaní

Tak jsme si večer všichni sedli u herního stolu, na plánu byl Karak který tatínek (já) slibuje prckovi už týden. Přéma (3 roky a 9 měsíců) si vybral svého oblíbeného hrdinu válečníka Horana, já jsem hrál šermíře Victoriuse a moje drahá žena, maminka hrála lupičku Aderyn.

V prvním kole jsem objevil dvě místnosti s pokladem ale bez klíče jsem měl peška. Maminka mezitím perfektním hodem porazila padlého a odnesla si poklad. Přéma narazil na kostlivce jehož rozdrtil při snaze vyrvat kostlivci meč.

Druhé kolo jsem narazil na pavouka... Musím říct že pavouk mě trápil následující 3 kola... Přemek se toulal chodbami a maminka porazivší klíčníka získala klíč k pokladu.

Celé třetí kolo mě pavouk trýznil... Maminka si sebrala truhlu s pokladem zatímco Přéma drtil druhého kostlivce.

Čtvrté kolo začalo dalším týráním mé maličkosti obřím pavoukem. Maminka dostala po čuni od mumie a Přemek se neúspěšně utkal s kostlivým mágem.

Během pátého kola jsem již při tradičním pavoučím mučení ztrácel naději že ještě někdy uvidím denní světlo. Maminka využila nabídky léčivých pramenů a Přéma opět prohrál souboj s kostlivým mágem.

Konečně v šestém kole se mi podařilo zbavit oné pavoučí potvory která v minulém životě s jistotou pracovala pro gestapo na Pečkárně. Avšak radost mě přešla protože jsem slíznul žeton prokletí od mé milované ženušky která si to vyřídila s mumií. Přemka musel ten kostlivý mág opravdu vytočit, páč takhle bych od nikoho dostat nechtěl. Lehnul, ani nepíp.

Sedmé kolo jsem okradl krysičku o dýky, mezitím maminka bloudila v chodbách. Přemek agresivně vyhandloval klíč od klíčníka, výměnou za pár facek.

Osmé kolo jsem objevil portál, maminka kašnu a Přemek si vyzvedl truhlu s pokladem.

Během devátého kola jsem se utkal v aréně s maminkou... a prohrál. Maminka dál prozkoumávala podzemní chodby. Přéma zašel za roh a objevil draka. Šmak dostal na držku, odevzdal poklad a odletěl z hradu někam bůhvíkam daleko na sever. Prý si mumlal pod vousy něco o tom že se zahojí na trpaslících.

Přemek si odnesl dračí poklad a nějaké drobné, maminka také nepřišla zkrátka. No a já? Já jsem si odnesl arachnofobii...

Odehráno v: Tišice (Okres: Mělník)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Bloodstones - KS edice - 2x hrané
Bloodstones - KS edice - 2x hrané
Akt. cena: 1850 Kč
Končí za: 12 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas