Jambo - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Období kolonizace
Herní kategorie: karetní hra, ekonomická
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Filosofia Editions
Kosmos
MindOK
Rio Grande Games
Autoři: Rüdiger Dorn
Rok vydání: 2004
Sdílej: Facebook

jambo Jambo

Autor: ondrejmrkus | 0 hodin 40 minut | 5.3.2014 | 0

Hra: Jambo

Hráči: ondrejmrkus a 1 neregistrovaný

Tak jsme se společně s přítelkyní pustili do naší premiérové hry Jamba. Jelikož se jednalo o naší první hru a karty jsme předem moc nestudovali, tak se začátek trochu vlekl. Nikdo se ale nenudil protože jsme oba pilně četli karty, které jsme měli na ruce a přemýšleli, jak je co nejlépe použít.

Začínal jsem a hned jsem se pustil do nákupu zboží a pořídil si bubny. Přítelkyně okamžitě rozšířila svůj prodejní prostor o další stánek a na nic nečekala a začala ho plnit. Já se se svým bubnem snažil najít nějaké karty zboží, ale našel jsem akorát člun a později zlatou sošku. U konkurence se mezitím nebezpečně rychle otáčelo všemožné zboží za pomoci karty zásob. Já jakožto hodný přítel jsem poctivě zahazoval karty zvířat, abych je pomocí člunu přeměnil na zboží. Zato na druhé straně jsem se s takovým přístupem nesetkal. Nejdřívě mě okradl papoušek a potom mi můj drahocený člun potopil krokodýl.

Závěr hry byl dost vyrovnaný ve zlatě. Zhruba 50 na obou stranách, ale moje ruka byla oproti přítelkyni dost prázdná. Ale štěstí mi přálo a já si dolíznul kartu stařešiny a svojí ruku naplnil a následním prodejem jsem se vyhoupl na 62 valounů a ukončil hru. Přítelkyně se ještě pokusila překonat moje skóre, ale dostala se "jen" na 59 valounů.

Odehráno v: Praha (Okres: Praha)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Insert - Agricola (Základná hra + 2 rozšírenia)
Insert - Agricola (Základná hra + 2 rozšírenia)
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas