Hungry! - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 5
Doporučený věk: od 4 let
Herní doba: 5 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: karetní hra, kooperativní, dětská hra
Čeština: není
Vydavatelé: Tea Time Productions
Autoři: Rustan Hakansson
Wesly Gibs
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Zvířátka trpí hladem. Snažíte se jim pomoci a všechna je nakrmit co nejrychleji.

Hungry! je kooperativní karetní hra se zaměřením na komunikaci a pozornost pro celou rodinu. Snažíte se společně ve stanoveném limitu nakrmit všechna hladová zvířátka.

příprava a průběh hry:

Každý hráč dostane na začátku 3 karty s jídlem: Maso, tráva, ořechy, ryby nebo něco jiného... třeba dort. Nastaví se časovač. Při hře s malými dětmi se časovač nenastavuje. Dále se na stůl vyloží karty zvířat v počtu hráčů, přičemž ostatní jsou připraveny opodál.

Hráči je nyní musí rychle nakrmit: zvíře je nakrmeno, pokud jsou na něm položeny 2 karty s jídlem, které je na něm vyznačeno. Když jsou všechna otevřená zvířata nakrmena, hráč si lízne jednu novou kartu jídla. Odhalí se nová zvířata a tak dále, dokud nezazní časovač. Karty si navzájem nevidíte, ale můžete o nich mluvit. Použijte jídlo ve správný čas, abyste byli schopni nakrmit všechna zvířata!

Konec hry:

Hráči vyhrají, pokud budou všechna zvířata v balíčku nakrmena před vypršením času. A naopak - chyba v komunikaci může vést k tomu, že zvířata budou bez jídla... a to je ztracená hra!

Autor: Kirke777

Vybíráme z Bazaru

Tales of the Arabian Nights - cz
Tales of the Arabian Nights - cz
Akt. cena: 1550 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas