Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–3 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 130 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | kooperativní, strategická, diplomacie |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Xzone Archon Studio |
Autoři: | Jakub S. Olekszyk Kamil Białkowski |
Rok vydání: | 2023 |
Dostupnost: | 1 obchod (1899 CZK) |
Sdílej: |
Kampaň za další trakce
Ahoj. Fakt nepochopím proč není v základní hře kampaň pro kobku a necropoli. Takže se chci zeptat, když si stáhnu scénáře pro tyto národy tady mužů je hrát nebo potřebuju herní komponenty co jsou v rozšíření které tady nevyjde a je exkluzivní co jsem pochopil? Díky za odpověď 👍
Mám all in, a tyhle frakce, mají scénáře u jiných rozšíření. A protivníci jsou, samozřejmě z rozšíření.. Ale jsou tam. Pokud vím, tak krom inferna(frakce) vyjde vše. A kampaň za Necromancer a Kobka, jsou u jiných☝️😉
U nás vyjde postupně všechno v češtině od Xzone. Jediné co u nás nevyjde je rozšíření Tower (Věž) a nějaké další malé přídavky které jsou exkluzivní pro Gamefound.
Taky nechápu proč tyto kampaně nejsou v základu, ale ve stretchgoals. Jediné co ti podle mě možná může chybět jsou některá kouzla nebo neutrální jednotky ovládané AI hrdinou. Takže si projdi zadání jednotlivých scénářů zda k nim máš vše. Já všechny karty ze stretchgoals smíchal do základu. Žetony jsem zatím nevyloupal a to mám dohráno kobky a 2 scénáře nekropole.
On je právě průser že rozšíření Tower kde jsou i kampaň scénáře u nás nevyjde. V tomhle vidím velký problém. Holt si stáhnu scénáře tady a když bude něco chybět tak si je trochu přizpůsobím. Ale tohle rozhodnutí prostě nechápu.
Potvrdil to sám xzone. Prostě jedna zásadní část hry se k hráčům co nakupují jen v obchodech nedostane. Škoda.
Všechny expanze z první crowdfundingové kampaně budou u nás dostupné, kromě expanze TOWER / VĚŽ a MINIATUR NEUTRÁLNÍCH JEDNOTEK
Jen připomínám že pokud chceš ke hře všechno, tak za 22 dnů začíná na Gamefoundu nová kampaň kde můžeš všechno koupit v češtině.
https://gamefound.com/en/projects/archon-studio/heroes-of-might--magic-iii-the-board-game---stronghold-conflux--cove-expansion#/section/project-story
Pro tyto dvě frakce jsou kampaně v Knize misí “stretch goals”, je tedy možné si je stáhnout a nejsou k tomu potřeba žádné další komponenty, stačí ty ze základní hry.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dobročinná dražba: That Time You Killed Me
Akt. cena: 870
Končí za: 18 hodin
Arnak - Promo karta "Rat" ENG
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 6 dnů