Gùgōng - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Středověk
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
TLAMA games - logo
Autoři: Andreas Steding
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

mll

Cestovani


Chci se zeptat na pohyb cestovatelem, presneji na druhou moznost kdy po zaplaceni dvou sluzebniku se posune figurka cestovatele dvakrat. Potiz je v to, ze nikde neni napsane, ze se nemuze pri druhem kroku vracet po stejne ceste. Opravdu tedy muze po prvnim pohybu udelat druhy libovolnym smerem a tedy se i vratit stejnou cestou? V tom pripade vzhledem k tomu, ze preskakuje vsechna prazdna mista pak muze pri dvojkrocich cyklicky skakat dopredu a dozadu?
27.6.2019 14:47:43

Jak to myslis "cyklicky"? Muze jit na jednu stranu, sebrat zeton a pak udelat krok "zpet", kdy prekroci puvodni (prazdne) policko a vezme zeton za nim..

27.6.2019 15:23:12

Onas> Jo presne to mam na mysli. Ono az to udelas trikrat a bude tam 6 volnych policek a figurka bude pres ne skakat tak to moc jako cestovani nevypada, spis jako skoky v prosotru. Proto mi to prislo podezrele, proto se ptam ... - mll

Ano, lze tam i zpět v rámci dvojpohybu
Ano, hráč nemusí jít jedním směrem při cestování. Při druhé akci může vykonat 2 pohyby, klidně jedním tam a druhým po cestě zase zpátky, kde vždy přeskakuje prázná pole a vzít si tedy 2 žetony z cestování, o které tu přeci běží :-)

27.6.2019 22:44:57

Vybíráme z Bazaru

Dominion: Alchymie ve fólii
Dominion: Alchymie ve fólii
Akt. cena: 2700 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas