Gloomhaven - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: vývoj postavy
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Isaac Childres
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Spristupnenie dalšieho scenára.

Zdravičko, len chcem vediet ci to chápem dobre. Napr. po dokončení scenára 2 (mohylova doupe) je na konci napisane nová lokace s čislom 3 a 4. To znamena že si nalepím lokacie na velku mapu a tým pádom že scenar nemá naveznost sa potom možem vypraviť s GH do hore spominanich lokácii? V pravidlách je napísane. Pozor: čísla v kroužku v textu přibehu pouze odkazuji na dane scenáře, neznamenají jejich zpristupneni. Asi nerozumiem poriadne tej vete. :D Dakujem za pomoc.
16.12.2019 14:47:57 | Upraveno autorem (porovnej)

Zpřístupnění scénářů
Pokud to máš pod "odměny - nové lokace" pak opravdu odemkneš nové lokace a nalepíš (ještě to neznamená, že tam můžeš jít, protože třeba nebudeš splňovat podmínky).

16.12.2019 15:14:32

Ešte jedna otazka> Ahaa vlastne hej. Dakujem. Ako ešte študujem dodatočne pravidla po odohraní prvych dvoch scenároch sme asi pozabudli na tuto vetu. Nestvura se smi behem sveho tahu pohnout,utocit, pokud se na jeji tazene karte schopnosti nachazi akce pohyb,utok. Chapem ze sa nesmie nestvura pohnut aj ked ma pohyb na svojej velkej karte napr. 2 ale na karte shopnosti nema žiadny pohyb alebo pohyb-2? Pretože sme to doteraz hrali tak ze sa hybala aj utocila len zo zaklanich schopnosti nestvuri. -_- - renhos

Pohyb nestvur > Pokud nemá na malé krabičce nestvura napsáno "pohyb", tak se nehýbe. - Suchar

Vybíráme z Bazaru

BY STEALTH AND SEA (DVG)
BY STEALTH AND SEA (DVG)
Akt. cena: 1750 Kč
Končí za: 23 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas