Gloomhaven - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: vývoj postavy
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Isaac Childres
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Par otazek

1) Schopnost karty - Ke svym ctyrem dalsim utokum pridej do utoku +1 ( povazuje se utok plosny nebo vice cilovy za jeden utok ci za vice utoku a tedy pri zacileni 4 nepratel cela karta vyse uvedena se vypotrebuje??

2) Odhaleni mistnosti - po odehrani hrdiny, ktery otevrel dvere hrajou nestvury s nizsi iniciativou nez mel danny hrdina, ktery se prave objevili. Co nestvury co maji vyssi iniciativu?? Hrajou az pristi kolo a nebo dale dle vyssi iniciativy az na ne prijde rada?
5.1.2021 22:11:43

Otevření místnosti
Ad 2) Po odhalení místnosti nejprve hrdina, který odhalil místnost dokončí svůj tah. Pak pokračuje dané kolo tím, že odehrají svůj tah všechny nově odhalené nestvůry, které mají iniciativu nižší než daný hrdina a potom kolo normálně pokračuje tak, že hrají další hrdinové, případně i nové nestvůry v pořadí podle svých iniciativ. Tj. pokud mají nestvůry iniciativu větší, kolo normálně odehrají až na ně přijde standardně řada.

Ad 1) Takhle nevím, musel bych vědět o kterou konkrétní kartu jde. Obecně je to tak, že pokud je někde termín "útok", jedná se o útok na 1 cíl. Tj. pokaždé, když táhneš kartu modifikátoru, provádíš 1 útok. Pokud je někde pojem "schopnost", pak to platí na všechny útoky prováděné danou schopností. Snad je to alespoň trochu srozumitelné...

6.1.2021 07:08:23 | Upraveno autorem (porovnej)

Diky> Super tak to hrajem celou dobu dobře. Prave ze na nejakych kartach je cela utocna schopnost a nekde je pri dalsim utoku.
Diky - Tom33

Ad 2
Přesně tak jak píše Suchar. Navíc jak píšeš jestli nehrají až příští kolo tak v pravidlech je uvedeno že všechny nově odhalené nestvůry hrají ještě ve stejném kole kdy byly odhaleny.

6.1.2021 10:36:27

Odpověď > Ano jen jsem si vse ujasnoval zda hrajem dobre - Tom33

Vybíráme z Bazaru

Warhammer Underworlds - Direchasm
Warhammer Underworlds - Direchasm
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas