Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 30 min (reálná data) |
Herní svět: | Divoký západ |
Herní kategorie: | karetní hra |
Herní mechanismy: | x & writeHráči zapisují na papír / mazací podložku na základě společně nalosovaného zadání (x = hození kostkou, tažení karty a podobně). Alternativně: roll & write, flip & write, zakreslovačky |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Old Dawg Maldito Games Strohmann Games |
Autoři: | Steven Aramini |
Rok vydání: | 2023 |
Dostupnost: | 10 obchodů (cca 549–599 CZK) |
Sdílej: |
Viz moje hodnocení hry. V mnoha ohledech podobné Vítejte na Měsíci za lepší cenu a hezčí vizuál. Ale nevím, jestli když mám VnM potřebuji i tohle ☺
Mám obě hry a rozhodně mi nepřipadají stejné. Měsíc je o kartách a zdrojích a Flip je pouze o kartách. Měsíc je zajímavější ve více hráčích, zatím co flip mi přijde nejlepší v sólu. Rozhodně není chyba mít obě hry doma, protože herně jsou každá jinde.
Souhlasím s tím, že každá hra je jiná. V této hře si vybíráte ve třech kolech pětkrát ze tří karet, které nějak využijete a tím hra končí, tak ve VnM není počet kol dál předem. I jejich využití je jiné. Mám obě hry a každá je úplně jiná. Doporučuji obě. Z mého pohledu je Western lepší v sólově hře, zatím co Měsíc je lepší proti někomu.
také mám obě hry, fliptown mám nahraný o trochu více, než vítejte na měsíci a obě hry jsou skvělé zakreslovačky a rozhodně se v knihovničce uživí obě, navzájem si nekonkurují, jen je spojuje stejná mechanika. VnM má navíc ještě příběhovou kampaň, ale úplně jiné mechaniky a akce, také mně prřijde trochu složitější, ale to není na škodu.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Star Trek Frontiers - vyprodane
Akt. cena: 2050 Kč
Končí za: 6 dnů