Fliptown - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1–4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 30 min (reálná data)
Herní svět: Divoký západ
Herní kategorie: karetní hra
Herní mechanismy: x & writeHráči zapisují na papír / mazací podložku na základě společně nalosovaného zadání (x = hození kostkou, tažení karty a podobně).

Alternativně: roll & write, flip & write, zakreslovačky
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Old Dawg
Maldito Games
Strohmann Games
Autoři: Steven Aramini
Rok vydání: 2023
Dostupnost: 10 obchodů (cca 549–599 CZK)
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Dojmy

Klasika, jaké jsou Vaše dojmy z hraní? 

30.9.2024 07:29:11

Viz moje hodnocení hry. V mnoha ohledech podobné Vítejte na Měsíci za lepší cenu a hezčí vizuál. Ale nevím, jestli když mám VnM potřebuji i tohle ☺

30.9.2024 19:24:52

Mám obě hry a rozhodně mi nepřipadají stejné. Měsíc je o kartách a zdrojích a Flip je pouze o kartách. Měsíc je zajímavější ve více hráčích, zatím co flip mi přijde nejlepší v sólu. Rozhodně není chyba mít obě hry doma, protože herně jsou každá jinde.

10.10.2024 00:29:25

Souhlasím s tím, že každá hra je jiná. V této hře si vybíráte ve třech kolech pětkrát ze tří karet, které nějak využijete a tím hra končí, tak ve VnM není počet kol dál předem. I jejich využití je jiné. Mám obě hry a každá je úplně jiná. Doporučuji obě. Z mého pohledu je Western lepší v sólově hře, zatím co Měsíc je lepší proti někomu.

3.12.2024 00:02:25

také mám obě hry, fliptown mám nahraný o trochu více, než vítejte na měsíci a obě hry jsou skvělé zakreslovačky a rozhodně se v knihovničce uživí obě, navzájem si nekonkurují, jen je spojuje stejná mechanika. VnM má navíc ještě příběhovou kampaň, ale úplně jiné mechaniky a akce, také mně prřijde trochu složitější, ale to není na škodu.

1.1.2025 23:07:56

Vybíráme z Bazaru

Star Trek Frontiers - vyprodane
Star Trek Frontiers - vyprodane
Akt. cena: 2050 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas