Fallout - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Post-apokalypsa
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Andrew Fischer
Nathan I Hajek
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

První sólo Fallout (16.2.2021)

Autor: xXDragonSlayerXx | 2 hodiny 0 minut | 16.2.2021 | 3

Hra: Fallout

Hráči: xXDragonSlayerXx

Poprvé jsem si zahrál solo verzi Fallout. Hrál jsem za ghoula.

Na začátku jsem se vydal směrem k osadě zvané Megatuna. Po cestě jsem zabil několik přerostlých boruků a bez větším problémů jsem se do Megatuny dostal. Tam jsem si pokecal s náhodným cápkem o tom co se stalo a zjistil jsem nějaké zvěsti o vaultech. Hned mě napadlo, že bych to měl prověřit. Několik lidí mi tvrdilo, že byly vyhnáni z podzemních bunkrů vybudovaných ještě před válkou společností jménem "Vault-Tec".

Začal jsem po vaultech bádat. Řekl a jsem si, že by o tom mohli něco vědět nájezdníci a tak jsem jednoho přepadl a zjistil informace o nějakém vaultu 84. Měl u sebe předmět zvaný Pip-Boy. Protože jsem nevěděl kde vault 84, tak jsem začal prohledávat celou oblast. Později jsem ho bez problémů našel, ale hned za horou kde leží se objevila škorpice a supermutant, který mě naháněl již od začátku.

Tahle skutečnost mě odvrátila od vaultu a vydal jsem se zjistit něco více o Pip-Boyi. Vydal jsem se do nejbližší osady a tam jsem vyhledal někoho, kdo by mi pomohl. Z prvu mi nic nechtěli říct, ale nakonec jsem je překecal, aby mi o tom zařízení něco řekli. Dozvěděl jsem se důležité informace a tak jsem se vydal k vaultu 84. Také mě tam vedla skutečnost, že jsem se již dříve dozvěděl o supermutantovi, který mířil právě směrem k vaultu 84.

Měl jsem ještě čas a tak jsem zůstal v osadě a porozhlédl se kolem. Uviděl jsem ženu jak kopala a nadávalu svému psovi. Úspěšně jsem zastavil tu čůzu a díky tomu jsem se stal zbožňovaným mezi lidmi. Vydal jsem se kvůli supermutantem zůžovanému vaultu k Hoffmanově farmě. Tam jsem našel chlápka co naháněl svého kocoura. Rozhodl jsem se, že toho kocoura chtím, ovšem nakonec bez úspěchu. Mou odměnou za snahu byl poškrábaný ksicht. Okolo vaultu se pořád motali nepřátelé. Později jsem byl obklíčen nepřáteli všeho druhu a nebylo úniku, takže jsem se vydal okolo nich a čekal jsem až odejdou jinam, abych se mohl dostat k vaultu.

Počkal jsem nějakou dobu v osadě a potom jsem proběhl skrz všechny nepřátele na druhou stranu oblasti. Tam jsem objevil ve městě Projekt čistota hnízdo s hmyzáckým sajrajtem a vybil jsem to tam. Našel jsem hromadu vybavení a zátek. Teď jen najít obchod, abych tam mohl prodat zbytečné vybavení. Chvíli jsem tam ještě počkal a vydal se zpět k vaultu 84. Kvůli hromadě nepřátel v okolí jsem se zacampil na Hoffmanově farmě a odstřeloval jsem Trubkovou puškou všechny nepřátele okolo, od hmyzáků až po stvůry. 

Konečně jsem našel obchod a prodal veškeré harampádí. Byl jsem bohatý, ale nebylo co nakupovat, měl jsem dobrou zbraň, dobré brnění, akorát společník mi chyběl. Konečně jsem se dostal do vaultu 84. Přivítali mě a já se jich zeptal na pravidla vaultu. Šel jsem na testy a získal oficiálně Pip-Boy. Zjistil jsem, že mi je úplně k ničemu. Při hlasování mě nevyhodili. Při cestě z vaultu jsem našel supermutanta, o kterém jsem dříve slyšel. Řekl mi, že hledá vaulty, tak jsem se mu rozhodl pomoct. 

 

Dále jsem už nehrál, přišlo mi to zbytečné. Mohl jsem mít v ruce jen 4 karty a musel jsem získat 11 bodů dohromady. I kdybych se rozhodl to dohrát, tak bych dojel na to, že by se dostala k moci nějaká frakce a jí byhc to stejně nestihl dokončit. Bylo to super, ale hra trpěla tím, co všechny solo hry a to je to, že tam chybí ten kontakt s lidmi, není u toho ta sranda, atd.

Odehráno v: Suchdol nad Odrou (Okres: Nový Jičín)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Shadows in Kyoto
Shadows in Kyoto
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas