Fallout - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Post-apokalypsa
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Andrew Fischer
Nathan I Hajek
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Za ty zlý

Autor: lamkal | 3 hodiny 0 minut | 19.3.2020 | 11

Hra: Fallout

Hráči: Gábin, lamkal

Po dlouhé době jsme se opět dostali k deskovému Falloutu. Hru hrajeme pouze kooperativně a protože za ty dobré jsme to už prošli, řekli jsme si, že tentokrát budeme hrát za ty zlý. Spoluhráči se do toho moc nechtělo, ale nakonec musel uznat, že to bylo zatraceně dobrý.



Kolega si vzal Supermutanta a já hrál za Ghúla.

 

Opékali jsme zrovna Krtkopotkana v Táboře na rozcestí a přemýšlely, co podniknem. Když šumění v rádiu přerušilo vysílání otrokářů, že hledaj malou holku a nabízí odměnu. Tohle bylo přesně pro nás! Hned ráno jsme se vydali do neznámé pustiny, vypořádali se obtížnou havětí, vymlátili z pár hlav nějaké informace a konečně jsme byly na stopě.

 

Pustina se však zdála poněkud obtížnější než jsme si zprvu mysleli. Často jsme museli prohledávat ruiny starého světa, abychom našli něco k užitku. Kolega Super-mutant byl v tomto úspěšnější, velmi rychle se vybavil ocelovou zbrojí a slušným rozpraovačem.

 

Já ovšem dlouho dobu nemohl objevit něco užitečného. Ovšem, štěstí přeje připraveným. Přichomýtl jsem se totiž k závodu hledačů. Co vám mám povídat, všechny věci byly moje. A když jsem později, i ze vzducholodi Bratrstva vypůjčil krásnou Energozbroj T-60E, byl jsem na nebezpečí pustiny plně připraven.

 

Bratrstvo se sice nějako chvíli zlobilo a ztracenou zbroj všude hledalo. Veškeré stopy, ale zahladil Supermutantův rozparovač až to Bratrstvo nakonec vzdalo.

 

Po té jsme se mohli vrátit ke svému původnímu úkolu. Najít holku a …
Uprchlí otroci sice prosily a pak i statečně bojovali, ale nakonec jsme je všechny zabily. No co, byly to jenom lidi.

 

Když se otrokářům vymkla situace z rukou a po celé pustině vypukly nepokoje – vyřešili jsme je. Na oslavu našeho vítězství pak po celé pustině zněla píseň Dětí Atomu a řev osvobozených Supermutantů. Naše srdce hřál pocit dobře vykonaného díla, kdy jsme do chaosu zaseli pevný řád - Náš řád.

 

 

Odehráno v: Ždánice (Okres: Hodonín)

Komentáře

Fallout
Ještě jsi zapomněl zmínit, že jsem si jako správný supermutant zvolil iniciační obřad, zabít párače pouze zbraní na blízko a po několika bojích nakonec uspěl. :D

19.3.2020 13:00:38

Vybíráme z Bazaru

Cthulhu Wars: Duel - Česká verze
Cthulhu Wars: Duel - Česká verze
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas