Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Rozšíření pro hru: |
Euthia: Torment of Resurrection |
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 240 min |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | není |
Vydavatelé: | Diea Games s.r.o. Steamforged Games Ltd. |
Autoři: | Markéta Bláhová Tadeáš Spousta |
Rok vydání: | 2025 |
Sdílej: |
Pledge manager
Ahoj, dival jsem se na gamefound a je moznost late pledge, ale i kdyz jsem prispel 1 libru, tak mi zadna notifikace, ohledne otevreni pledge manageru neprisla, co me prijde divne. Dival jsem se na jednotlive pledge, ale zadna moznost dokoupit nejake veci, ktere mi chybely z drivejsi kampane neni. Neni to volajake cudne?
Není, pledge manager ještě nebyl otevřený. Viz poslední update na KS
Nyní ale už je otevřený. Mám hru zaplacenou z KS, ale nyní na GF nevidím. Jak a kde mám nastavit, že chci českou verzi hry?
Není. Bude až představí nějaký snad použitelný insert:
“We'll be holding off from launching the pledge manager until we have further news about the insert storage solution.” 26.7.24
Nevíte, jak poznám, že mám českou verzi, jen pro ověření před uzavřením pledge?
U Cruel Frost Expansion mám červený trojúhelník s textem “Not all required options in the pledge were chosen.” Nevíte, co to znamená?
Ještě dotaz k otázce “Do you want your pledge to have a wash applied?”:
Znamená to, zda chci mít wash na figurkách?
Za me trochu zklamani. Doufal jsem, ze pridaji addony jako postavy z Cruel frostu nebo kostky z prvni Euthie. Takto je to pass.
Ahoj,
Pokud by se někdo přidat - mám otevřený Pledge Manager, mohu tam hodit nějaký z těch Pledgeí.
Doprava 33 liber, pro můj pledge Deluxe verze v hodnotě 152 liber DPH vyšlo na 39 liber.
Zatim nevím kdy se to zavře, ale myslím že nějaký čas máme.
Já se omlouvám, ale asi jsem natvrdlej a s těmito kampaněmi nemám skoro žádné zkušenosti…
Kliknu na odkaz v mailu, že chci dokončit pledge na GameFound.
Vyskočí na mě stránka na záložce “Project”. Když kliknu na vedlejší záložku “Pledge manager”, tak mi to hlásí “nothing to show here / pledge empty”.
Když se vrátím na záložku “Project”, tak tam vidím seznam možných položek k nákupu. Vpravo pak mám “Feature - Cruel Frost Deluxe Expansion” a možnosti “Select this reward” or “+ Choose rewards”.
Když teda zkusím kliknout na Select reward, hodí se mi to do Pledge, ale vyskočí na mě tabulka, ve které si mám zvolit počet kopií a jazyk. Zároveň ale v té tabulce mám najednou tři položky, a to 1) Cruel Frost expansion (možnost zvolit počet a jazyk), 2) 1x Daily unlocks a 3) 1x Cruel Frost Delux Expansion.
Já bych ale fakt nerad 1x expanzi, za kterou bych musel znova platit, a 1x deluxe expanzi, kterou jsem v minulosti už platil těch 152 GBP.
Dělám něco blbě / jak to mám sakra dodělat? :) Díky moc za jakýkoli tipy…
@Troll_Ronie Zkontroluj si jestli jsi na Gemfoundu přihlášený - tj. jestli to klikáš pod stejným účtem jako jsi zaplatil ten pledge za 152 GBP.
Mamut
*Problém v Katalogu her? Napište mi.*
@2vkjmch Pecka, díky moc! Lepší support jak Steamforged support :)
Nevšiml jsem si jedné věci: když jsem klikl na Gamefound odkaz v mailu, tak jsem byl na Gamefound přihlášen, ale pod svým originálním mailem, pod kterým jsem se tam kdysi registroval. Nikoli pod mailem, který odpovídá Kickstarteru a pod kterým jsem podporoval Euthia kampaň.
@2vkjmch Pecka, díky moc! Lepší support jak Steamforged support :)
To bohužel není tak těžké. Mnohem obtížnější je najít horší support než od SFG. Napadají mě “hvězdy” jako O2 apod. ale nejsem schopný rozhodnout, je to dost těsný souboj…
Snažím se nešířit blbou náladu, však tu hrůznou kampaň máme všichni před sebou, tak proč to opakovat, že - ale teď je výjimka v tom, že si uvědomuju, jak moje rozhodnutí ovlivní případnou dotiskávací akci. Tak jen hlásím, že sice v tom zatím jsem jen za dolar a dávám si emocionální oddych, ale snad se rozhodnu “správně” :)
Jinak ceny jsou podle mě tyto:
Suma sumárum mi to vychází třeba na 12-14 tisíc jen za rozšíření hry. A za tuto cenu jim nestojíme ani za to, aby nám odpovídali v kampani nebo vydali opravené části svých vlastních chyb (pravidla, mapové dílky, dílky schopností postav). Proto ten můj emocionální oddych… Jinak rozpis cen je můj odhad a budu rád, jestli mě někdo opravíte, pokud tam mám chybu.
@milancaputu zatlacil jsem slzu a objednal si Piraty z Maracaiba.
Já mám Cruel Frost Deluxe Pledge a je to včetně VAT a shippingu 224 liber, tedy cca 6800 komplet.
@milancaputu co tim myslis, chybejici casti 3000kc? Mam podporene, budu platit zbylou cast (doprava a VAT) a ted jsem se leknul. Co tam je spatne? Pravidla mam nova dotiskla zde ze zatrolenek. Diky
@HanysCh Hlavně prosím žádnou paniku :) To byl můj odhad pro ty, kdo by chtěli v rámci dotiskávací akce č. 2 maximální množství doplněných částí. A opravdu jen odhad:
Z toho plyne obojí: že se cena může ještě navýšit pro ty, kdo budou chtít opravdu všechno a naopak, že nutné části budou pro spoustu lidí mnohem levnější. I v minulé dotiskávácí akci málokdo měl objednávku “za plnou palbu”, většina byla tak na půlce maximální ceny. Proto není důvod k žádné panice. Vždyť nikoho nikdo k ničemu nenutí :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Válka o prsten: Páni Středozemě - dobročinná aukce
Akt. cena: 4440
Končí za: 7 hodin
Zaklínač: Starý svět Mágové Rozšíření
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 1 den