Epic Card Game - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Wise Wizard Games
Autoři: Darwin Kastle
Robert Dougherty
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

verzia Kickstarter vs normal

Je tu niekto kto podporil projekt cez Kickstarter a bol by ochotny napisat kolko je tam navyse kariet?
Dakujem
7.12.2015 08:04:41

karty
No v podstatě tam navíc bylo stejné množství tokenů jako v základní hře, jen s jinýma obrázkama a pak bonus promo karty pro první rok (tj 12 karet do hry).

Tyto promo Karty by se snad měli dát postupně sehnat např. na turnajích (nebo možná i jiným způsobem ve tvém obchodě, to se asi budeš muset zeptat tam, aby zjistili od vydavatele jak je pro sebe získat). Akorát budou vycházet stylem 1 za měsíc.

7.12.2015 08:54:52

vdaka> za odpoved - icinko

edit
omlouvám se, zapomněl jsem ještě, že jsou tam 4 karty Elder Gods (tj jakoby reprezentující tvou postavu s 1 silnou schopností (kartu máš od začátku vyloženou a nejde zničit), které mají na zadní straně rozpis karet, které k sestavení balíku toho kterého boha potřebuješ - na sestavení Elder decku potřebuješ mít 3 základní sady, hraje se většinou 2-3 hráči proti jednomu Elder God decku) a pak to samé 4x Demigod, slabší schopnost a stačí ti jedna sada na sestavení jeho balíčku (ale nepostavíš myslím všechny 4 najednou, tohle jsou prostře preconstructed decky od autorů) . Nic závratného, stejně je lepší si postavit balíčky pro sebe :) ale někomu kdo není velký stavitel to může pomoct

7.12.2015 12:14:02

souboj demigodů
Náhodou souboj 2 polobohů (demigod) proti sobě s těmi předpřipravenými balíčky je celkem fajn. Já vždycky ocením možnost hry, kdy není potřeba stavět balíček (samozřejmě, zde lze hrát bez stavění balíčku i variantu 2 frakce proti sobě nebo s náhodně zamíchaným balíkem) - lze to pak hrát i s někým, kdo hru nevlastní a nemá vlastní balíček.
A asi by šel i souboj 2 Elder Gods (pokud má člověk 3 balíčky), ještě jsem nezkoušel.

Připojím si trochu reklamy (sorry) - právě jsem dal do bazaru prodej těch karet, co jsou navíc v KS edici - mám totiž 3 balíky Epicu a mít ty karty navíc 3x je celkem zbytečné (jedině kvůli stavbě vlastního balíku a promo kartám, které bych tam mohl využít 3x, ale to jsem usoudil, že prakticky nevyužiju).

7.12.2015 13:41:33

demigods
jj, nejsou špatní, ale spíš jsem myslel, že to není něco co by hráčům bez KS nějak moc chybělo..

Vidíš, to není špatný nápad, taky bych mohl hodit ty polobohy a bohy na bazar,je pravda že stačí jedna sada :)

7.12.2015 22:06:29

Vybíráme z Bazaru

Česko pro pamětníky
Česko pro pamětníky
Akt. cena: 290 Kč
Končí za: 18 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas