Eldritch Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Corey Konieczka
Nikki Valens
Richard Launius
Rok vydání: 2013
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Karta stretnuti patrani

Pokud resim kartu patrani a ta rika.
Z ostrova vidis,jak nejake stvoreni odhodi lod jak nejakou hracku a pote zamiri k tobe. Prepadla te nestvura Zplozenec z hvezd! Pokud uspejes pri zkousce vule, pocitis pouto mezi a Cthulhu- vezmi si tuto stopu. Pokud nestvuru porazis bude ti jasne ze jeji pan to pociti - vrat zeton zkazi zpet o jedno.

Znamena to ze vytahnu patricnou nestvuru tu polozim na pole na kterem stojim? A provedu s ni cele bojove stretnuti. Test vule i test sily? Nebo resim jen co je na karte. To je test vule? A po vyhodnoceni ji vratim do krabice? Nebo zustava na policku kde se nachazim?
5.4.2018 17:27:37 | Upraveno autorem (porovnej)

masnemX
Když je to přepadení, je to jednorázové střetnutí s nestvůrou, v tomhle případě si tedy najdeš žeton Zplozence z hvězd a klasicky ho postupně řešíš, tj. nejdřív zkouška vůle, poté klasicky zkouška na sílu, jako u jiných nestvůr. Ať už nestvůru porazíš nebo ne, vrací se zpět do zásobníku nebo na tabulku Prastarého, podle toho, odkud jsi ji vzal.
V tomto případě ještě dostaneš stopu, pokud uspěješ při zkoušce vůle = padne ti při ní alespoň jeden úspěch. A pokud ji dokážeš porazit, tak jak je uvedeno vrátíš žeton zkázy o 1 zpět.

5.4.2018 17:59:25

Froggery> Dekuji za info. - masnemax

Vybíráme z Bazaru

Podezřelí
Podezřelí
Akt. cena: 11 Kč
Končí za: 8 dnů

Offcanvas