Eldritch Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Corey Konieczka
Nikki Valens
Richard Launius
Rok vydání: 2013
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Boj s netvorom v jednom kole


Ahojte,
rád by som sa opýtal ako je to s lokáciou na ktorej sa nachádzajú dve a viac príšer (netvorov). Ak porazím jednu príšeru vo svojom kole, môžem v rámci toho istého kola zabiť aj tú druhú? Alebo vo svojom kole môžem zaútočiť iba raz?
Ďakujem za odpoveď.
17.4.2018 07:39:02

tom_game
Tam nemáš možnost si vybírat, postupně se musíš střetnout se všemi nestvůrami na svém políčku, pokud jsou všechny poraženy, můžeš řešit další střetnutí (místa, pátrání, ve vnějších světech) pokud nějaká přežije nemůžeš nic dalšího řešit. Pořadí v jakém s nestvůrami bojuješ si vybíráš sám, pokud je na políčku i epická nestvůra, musíš se nejprve střetnout se všemi běžnými a až pak s ní.

17.4.2018 08:18:18

Wor

Boj s nestvůrami

Postupně se střetneš se všemi nestvůrami na políčku.

17.4.2018 08:18:22

Froggery

Asi sme sa nepochopili. Postup stretnutí mi je jasný, najskôr sa rieši príšera a až potom lokácia. Ide mi o množstvo príšer (aké množstvo, počet) môžem poraziť vo svojom JEDNOM kole (ťahu, stretnutí).
Príklad:
Na lokácii sa nachádzajú dve príšery. So svojím vyšetrovateľom hodom kociek porazím príšeru. Môj ťah sa končí? Alebo môžem tým že som uspel znovu tým istým vyšetrovateľom v tom istom kole poraziť ďalšiu príšeru na tej istej lokácii?
Alebo je to tak, že vo svojom jednom ťahu (kole, stretnutí) môžem príšere udeliť iba jeden zásah (buď ju zraniť, alebo úplne zabiť - záleží od úspechu) a až v ďalšom kole môžem zabiť ďalšiu príšeru (alebo úplne doraziť už zranenú príšeru) ktorá sa na tejto lokácii nachádza?

17.4.2018 11:11:33

bojové střetnutí> Vše je v návodě na straně 9. Vyšetřovatel bojuje postupně se všemi příšerami, v základních pravidlech je, že si může pořadí vybrat v rozšíření Ztracené vědění je upřesněno, že nejdřív se bojuje s běžnými a nakonec s epickou. Takže ve svém tahu se postupně utkáš s každou a pokud se ti všechny podaří zabít, můžeš řešit jedno další střetnutí s lokací, stopou, bránou, atd. podle možností. - martz

tom_game
Však jsem psal, že se postupně střetneš se všemi, respektive musíš se střetnout se všemi, je jedno jestli jsi nějakou porazil neporazil, pokračuješ prostě na další, dokud nepořešíš všechny.

17.4.2018 11:48:40

Froggery> Pardón, moja chyba :-D Zle som si prečítal tvoju prvú odpoveď. Ďakujem za pomoc a trpezlivosť. - tom_game

Vybíráme z Bazaru

Mozkožrout od 1kč
Mozkožrout od 1kč
Akt. cena: 185 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas