Duna: Impérium - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Dire Wolf Digital
Lucky Duck Games
Autoři: Paul Dennen
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Povolani zpet

Ahoj, chapu to spravne, pokud vyuziju kartu intrik povolani zpet musim tuto kartu zahrat pred tahem posledniho Agenta a pak v jednom kole mam dva tahy agentem ?

21.6.2022 18:14:59

@radekb123 V jednom kole nikdy nehraješ dvěma agenty. (nebo jsem nepřišel na způsob, jak tak učinit, možná nějaká karta, na kterou jsem ještě nenarazil?)

Pokud se bavíme o kartě Urgentní mise (?? … Urgent mission, hru mám v EN), kterou povoláš zpět agenta z desky, tak ji můžeš použít i na začátku kola, ve kterém nemáš volného agenta a už to vypadá, že budeš muset odhalovat. Předtím, než vyhlásíš Odhalení, můžeš tuto kartu použít a přivolaným agentem okamžitě odehrát další agentské kolo. Prakticky funguje totožně jako Kwizatz Haderach. 

Pro doplnění, intrika typu Tajné plány můžeš hrát i během Odhalení, ale pokud bys Urgentní misí přivolal agenta po vyhlášení Odhalení, agent přijde vniveč. Obdobně, Kwizatz nemá během Odhalení účinek.
 

21.6.2022 18:48:27

Tak jinak,  karta nalehava mise s textem povolej zpet jednoho sveho agenta. Zahraju sveho posledniho agenta ve hre, pak pouziju tuto kartu intrik budu moct hrat jeste jedno kolo s agentem? nebo po odehrani posledniho agenta automaticky nastupuje tah odhaleni?

21.6.2022 19:54:46 | Upraveno autorem (porovnej)

Ne, tah odhalení automaticky nenastupuje. Odhalení nastupuje ve chvíli, kdy jsi na tahu, zjistíš, že nemáš agenta a nemáš možnost, jak agenta pro toto kolo získat, svěsíš ramena a prohlásíš, že budeš odhalovat. 
Tomu však lze zabránit právě pomocí KH nebo Urgentní/nálehavou misí.

21.6.2022 20:15:20

Vybíráme z Bazaru

Cesty osudu
Cesty osudu
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas