Dragon Eclipse

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Dragon Eclipse - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1–2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra, karetní hra, kooperativní, vývoj postavy
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Kamil 'Sanex' Cieśla
Rok vydání: 2024
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Jak to funguje?

Teď na mě na vyskočila reklama, že frčí late pledge.

Mám v podstatě několik otázek. 

Když bych to náhodou backnul ještě teďka, dostanu furt ty bonusy?

A ta hlavní otázka. Když to budu chtít hrát PvP, tak si asi vyberu mistlinga a následně mu musím sestavit balíček? Jestli ano, tak je to jako PvP v podstatě nehratelný, protože příprava balíčku by trvala několik hodin a nedej bože, kdybych si chtěl mistlinga vyměnit, tak musím zase balíček sestavovat?

7.9.2024 13:53:52

@Laionel pokud podpoříš teď v rámci Late Pledge, tak jediné co, tak nedostaneš followers bonus, což je Luminesca Creature Pack, který můžeš koupit v add-ons. Stretch goals normálně dostaneš.

Přiznávám, že PvP jsem tolik neřešil, ale jsou zveřejněná EN pravidla, takže není problém se na to podívat ;-)

https://drive.google.com/file/d/1pAtNz_7B65z0XxP2E817pxUlaAvMEljK/view
str. 27

--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life

7.9.2024 16:46:46

@speett děkuji, tak je to jak jsem se obával, v PvP si musíš první sestavit bojový balíček z již odemknutych karet. 

Když to porovnám s gloomheavenem, kde balíček obsahuje kolem deseti karet a vím, že s manželkou jsme oba schopni strávit sestavením balíčku před misí i půl hodiny, tak už teď můžu říct, že tady je PvP pro nás v podstatě nehratelne, když těch karet má být 16 a vybírá se z již odemčených karet.

Stále přemýšlím jestli si dokážu ten nákup obhájit. Jediné co mě tam táhne jsou ty miniatury, ty jsou fakt super.

7.9.2024 17:28:32

@Laionel no a právě proto jsem rád, že jsem vzal jen standee verzi :-D Už toho plastu mám doma moc a upřímně pro mě kvalita AR miniatur je spíše průměrná. V porovnání třeba s Marvel Zombicide (i další CMON tituly), Zaklínačem (Go.on.Board)… Rendery mají super, o tom žádná.

--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life

7.9.2024 18:34:09

Charitativní aukce

Válka o prsten: Páni Středozemě - dobročinná aukce
Válka o prsten: Páni Středozemě - dobročinná aukce
Akt. cena: 4440
Končí za: 9 hodin

Všechny tyto aukce >>

Vybíráme z Bazaru

Scythe