Divukraj - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 80 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Gém Klub Kft.
Hobby World
Maldito Games
REBEL.pl
Starling Games
YOKA Games
Autoři: James A. Wilson
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Významné událost

Měl bych dotaz k významným událostem. Nějak mi není jasné, kdy se vyhodnocují? Na některých je napsáno při dokončení, tam chápu, že musím něco zaplatit, když tu událost dokončím (pošlu tam pinčla, aby mi ji přinesl) a dostanu okamžitě nějaký bonus. Pak tam občas je čára, která odděluje další efekt. Ten je až na konci hry?
Třeba když tam je 2 vítězné body za každý vítězný bod na kapli, tak to platí ve chvíli splnění úkolu, nebo až na konci hry (tedy mám ještě nějaký čas na kapli nějaké dostat).
18.3.2020 09:01:54

Události

Abys mohl událost dokončit, musíš splňovat podmínky uvedené na kartě a provést pokyny na ní uvedené. Body za události se počítají až na konci hry.

18.3.2020 09:34:50

sběr> Díky za odpověď, mě to právě napadlo, když jsem viděl tu událost, za jejíž splnění jsou 3 body a aktivace sběru. Tam to teda asi je, že body si vezmu na konci hry a sběr aktivuju hned? - egonpys

Je to jedno> Zrovna u té události o které mluvíš je to jedno, ty body získáš tak jako tak, takže tam není důvod si je nevzít ihned (budou to tři body i na konci hry i v průběhu). - Ladik81

Vybíráme z Bazaru

Bloodborne karetní hra, nová ve fólii
Bloodborne karetní hra, nová ve fólii
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas