Divukraj - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 80 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Gém Klub Kft.
Hobby World
Maldito Games
REBEL.pl
Starling Games
YOKA Games
Autoři: James A. Wilson
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Vyložení tvora zdarma


Když vyložím Stavbu (ať již zaplacením, nebo jinou akcí), můžu následně okamžitě vyložit z ruky nebo louky Tvora zdarma? V nějakém videonávodu jsem slyšel, že ne, ale v pravidlech jsem to nenašel.

A podotázka:
Když vyložím druhou stejnou Stavbu (běžná), kterou již mám zaslepenou (tu první, protože jsem vyložil Tvora zdarma), můžu na novou Stavbu opět vyložit Tvora zdarma?
17.4.2020 00:31:42

Tvor zdarma
No, ne hned, ale v další akci a to tehdy, pokud tvor odpovídá stavbě.

Každá stavba má v pravém dolním rohu jméno odpovídajícího tvora. Stejně tak zvířátka mají naopak v levém horním rohu napsaný ke které stavbě patří.

Když budeš mít vyloženou stavbu, tak příslušného tvora pak jako další akci až na tebe zas dojde řada může vyložit z ruky či z louky bez placení bobulí, příčemž vezmeš takový ten kulatý token těch dvířek a tím překryješ jméno tvora na kartě stavby, abys věděl, žes už to využil.

K druhému dotazu: ano, pokud například vyložíš druhou farmu, můžeš opět ubytovat zdarma dalšího farmáře/farmářku (ti navíc teda ještě v páru mohou sdílet jedno místo z těch 15 možných, jen pro připomenutí)

17.4.2020 01:53:43

Děkuji za vysvětlení akce > Aha. No, já právě hrál sólo hru, takže jsem vyložil Stavbu, pak si vzal kartu "Břitva", pak jsem zdarma vyložil Tvora, zaslepil ikonku Tvora na Stavbě a opět si vzal kartu Břitva. Ale pořád mi to vrtalo hlavou, jestli je to správně. Ale zase se mi zdálo nesmyslné, abych musel čekat do dalšího kola, když jsou vlastně jen 4.

Nedošlo mi, že mou akci přerušil Břitva vyložením své karty. - Mitroš86

Vybíráme z Bazaru

Veiled Fate
Veiled Fate
Akt. cena: 1600 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas