Divukraj - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 80 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Gém Klub Kft.
Hobby World
Maldito Games
REBEL.pl
Starling Games
YOKA Games
Autoři: James A. Wilson
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Události


Pokud umistim pomocnika na zakladni nebo vyznamnou udalost (a splnuji podminky pro dokonceni), v praxi to tedy znamena, ze umistim figurku na kartu nebo zeton, ktery ihned premistim do sve herni oblasti? A pokud ano, tak pomocnika uz nemuzu pouzit do dalsi “pripravy na dalsi rocni obdobi”?
18.12.2019 08:41:18

Události

Pokud je to v posledním období před koncem hry (podzim), může tam zůstat až do konce hry.
Pokud se podaří splnit event dřív, při přípravě na další období si beru workera normálně zpátky, a vezmu k sobě i tu kartičku/žeton, aby bylo jasné, že ten event nemůže už splnit nikdo další. :-)

18.12.2019 09:18:55

mozes
preco si myslis opak?
kratka odpoved: mozes.
dlha odpoved: vzdy ked sa pripravujes na nove rocne obdobie beries vsetkych workerov do svojej zasoby a event ti ostane a dostanes za neho body.

18.12.2019 09:22:45

Pravidla

V pravidlech se totiz pise, ze muzu umistit pomocnika na udalost, aby ji DOKONCILI. K DOKONCENI je nutne splnit pozadavky. A dale se pak pise, coz me v tom pak prave dela chaos, ze: DOKONCENE udalosti, si hraci daji pobliz sveho mesta. Z toho pro me vypliva, ze udalost je dokoncena v okamziku, kdy na ni umistim pomocnika. V takovym pripade IHNED presouvam kartu/zeton udalosti ke svemu mestu. No a me pak jen zajima, jestli ten pomocnik na te karte/zetonu zustava do dalsi “pripravy”, nebo bych ho snad mohl jeste v danem rocnim obdobi vyuzit. :-)

18.12.2019 09:30:57

Pravidla> Jak říkám, přesunout ta karta/žeton se dá klidně ihned, nebo až při přechodu do dalšího období, je to úplně jedno.
Jedinej důvod k tomu dát si to k sobě je, aby to už nemoh nikdy zabrat nikdo další.

A workera z lokace (což je i event, protože má na sobě kolečko s pacičkou) můžu vzít jedině při přechodu do dalšího období, nebo kartou rangera. - StaniKubi

Vybíráme z Bazaru

Jaipur (CZ) + obaly a insert
Jaipur (CZ) + obaly a insert
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas