Divukraj - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 80 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Gém Klub Kft.
Hobby World
Maldito Games
REBEL.pl
Starling Games
YOKA Games
Autoři: James A. Wilson
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Sklizen


Je nejake poradi karet pri sklizni? Resp. mohu suroviny ze sklizne ihned vyuzit pro efekt na jinych kartach sklizne? Napriklad pri sklizni mam pram a ziskam drevo, mohu IHNED pri stejne sklizni polozit toto drevo na rezbare a promenit ho v body? Mohu udelat pripadne i vice takovych posloupnosti? Napriklad pri sklizni ziskam z farmy bobule, pri stejné sklizni tyto bobule vymenim pomoci kupce za drevo a pri stale stejne skliznim dam tyto bobule na rezbare a promenim v body?
Diky!
4.3.2020 07:24:15

Jistě, můžeš.
Právě takto ta hra funguje - stavíš si město a snažíš se dosáhnout co nejlepší posloupnost karet/efektů, které ti ve výsledku dají více surovin nebo vítězných bodů.
Nebo jinak, pokud máš ve svém městě karty sběru umožňující zisk surovin, jejich výměnu za jiné suroviny nebo za vítězné body, můžeš je všechny při sklizni aktivovat a využít jejich efekty a to v libovolném pořadí.

* * * * *
Board games klub, Trenčín

4.3.2020 07:46:36

Pravidla

Diky! Ano - uz jsme mezitim nasli v pravidlech vetu, ze "hrac aktivuje zelene karty v libovolnem poradi". Pokud je tedy dulezite (vyhodne) resit poradi, tak z toho vyplyva, ze se mohou suroviny hned pouzivat.

4.3.2020 14:00:43

Vybíráme z Bazaru

Tang garden
Tang garden
Akt. cena: 6500 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas