Divukraj - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 80 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Gém Klub Kft.
Hobby World
Maldito Games
REBEL.pl
Starling Games
YOKA Games
Autoři: James A. Wilson
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Nalezení prastarých svitků


Pokud dokončím tuto významnou událost a jednu z pěti odhalených karet pod událost položím, jak získám další? Na kartičce události je napsáno 1 bod za každou kartu pod touto událostí. Lze karty významných událostí dokončovat opakovaně v dalším ročním období? Nebo tam při dokončení nastrkat i karty z ruky? Jinak za tuto událost mám nula nebo max 1 bod. To asi nemá úplně význam, navíc když mám na tuto událost kronikáře, tak mám většinou karet v ruce dost a jednu si dobírat za tak draho nepotřebuji. Chápu to blbě? Někomu tato událost přijde fakt významná a chce ji?
1.1.2020 10:28:38

svitky
Dalsi karty tam nepridas. Proste pri dokonceni vezmi 5 karet a u kazde si vyber, zda si ji vezmes do ruky nebo ji das pod kartu udalosti. Muzes tak ziskat az pet bodu, pokud si zadnou nevezmes do ruky a vsechny nechas pod kartou udalosti.

1.1.2020 10:38:44

Aha> Díky, já to blbě chápala. Tak to jo. Myslela jsem, že tam strčím jen tu jednu a zbytek musím vyhodit. Těch 5 mi každopádně tedy zůstane. Buď v ruce nebo pod kartou. To je jiná :))) - Mahbuba42

Vybíráme z Bazaru

Tales of the Arabian Nights - cz
Tales of the Arabian Nights - cz
Akt. cena: 1499 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas