Divukraj - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 80 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Gém Klub Kft.
Hobby World
Maldito Games
REBEL.pl
Starling Games
YOKA Games
Autoři: James A. Wilson
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Konec kola

Ještě otazecka :) zda se, ze to hrajeme špatně, byť nám to tak nepřišlo a nevadilo :D doteď jsme to hráli tak, ze jakmile hráč už neměl co zahrát tak se připravil na další roční období a čekal na zbylé hráče až též pasuji.. a tak nějak postupně prichazim na to, ze hraci kteří se připraví na další období proste jen seberou pomocníky vyhodnoti efekt pro další období a jak odehraje soupeř svůj tah tak hned hraje dal..?
19.1.2020 21:26:05

Přesně tak,
v této hře nenastává klasický konec kola. Pokud hráčům dojdou tahy (možnosti) přecházejí do dalších ročních období, nezávisle od ostatních a pokračují dál ve hře. Vzniká tím pak situace, kdy některý z hráčů přejde třeba do léta, ale ostatní ještě hrají pořad jar a blokují mu stále místa pro umístění pomocníku i když on už má své pomocníky znovu připravené na ruce...
Jinak viď pravidla, strana 12 :)

* * * * *
Board games klub, Trenčín

19.1.2020 21:45:01 | Upraveno autorem (porovnej)

Konec kola
Přechod do dalšího období je akce hráče, stejně jako vyložení karty a umístění panáčka. Tzn. pokud se v jednom kole stáhnu, nikdo na mě nečeká a až zase na mě přijde řada, hraju další akci. A tak pořád do kola, až do konce hry.

19.1.2020 21:45:35

Vybíráme z Bazaru

Nevsky
Nevsky
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas