Divukraj - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 80 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Gém Klub Kft.
Hobby World
Maldito Games
REBEL.pl
Starling Games
YOKA Games
Autoři: James A. Wilson
Rok vydání: 2018
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Kdy která karta co dělá


Ahoj, hrajeme od štědrého dne kdy jsme hru pod stromečkem rozbalili. Skvělá. Narazili jsme ale na několik rozdílných názorů na pravidla. Na kartě zásobárna produkuje kdy? Při každé produkci jaro i podzim nebo jen při vyložení nebo při vyložení i při obou produkcích? Může zásobárna produkovat i při druhé produkci pokud tam ještě není vyčerpáno? Prý si nejdřív musím vyčerpat aby byla zásobárna prázdná a mohla tam něco dát. A druhý dotaz: karta postavy zdarma k budově se vykládá zároveň nebo až jako samostatná akce v dalším kole? Díky za odpovědi. S.
28.12.2019 12:23:52

...
Zasobarna produkuje pri vylozeni a pri kazde sklizni, protoze je to karta typu sklizne. Nikde neni receno, ze by se nemela aktivovat, kdyz uz na ni neco lezi, takze se normalne aktivuje.
Karta jakekoli postavy se vyklada jako klasicky samostatny tah, a pokud mas vylozenou odpovidajici budovu, tak proste za danou postavu neplatis,neznamena to, ze bys mel automaticky narok na to si ji v ramci tehoz tahu hned vylozit. Cokoliv bys mel vykladat v tahu mavic musi byt explicitne napsano na karte.

28.12.2019 13:25:36

.
zásobarna produkuje rovnako ako ostatné karty, nevidím tam dôvod prečo nie. akurát to drži na karte kym to nevyzdvihneš

proč si ľudia myslia, že postavením budovy získavaju super schopnost spraviť 2 ťahy zaráz a postaviť rovno aj tvora :D ? Budova ti umožnuje dať do mesta tvora zadarmo. Nič viac nič menej.

30.12.2019 08:46:32 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Founders of Gloomhaven
Founders of Gloomhaven
Akt. cena: 30 €
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas