Zákon ulice - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Abstraktní
Herní kategorie: karetní hra, intriky
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
TLAMA games - logo
Autoři: Nao Shimamura
Nobutake Dogen
Rok vydání: 2016
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Bossové mocných zločineckých organizací zápolí o vliv a území. Ve snaze ovládnout co největší kus města jim nikdo nesmí stát v cestě.
V centru Hobokenu leží čtvrt Noir. Nadvláda nad ní dosud nebyla vyjasněna. Říká se ale, že ten, kdo získá Noir, má otevřené dveře k ovládnutí celého města…

Zákon ulice je karetní hra pro dva hráče. Karty obsahují nohsledy s hodnotami 5, 6, 7 a 8, přičemž každý je přítomen tolikrát, kolik je jeho číslo. Dále se zde vyskytují přímé kladné a přímé záporné body a tři karty městských budov.

Příprava hry:

Balíček karet se zamíchá a vyloží se 2 karty do nabídky. Náhodně se určí začínající hráč.

Průběh hry:

Každý hráč v každém ze 4 kol zahraje přesně 6 akcí. Z pěti karet na ruce vyložíte jednu do společné řady, nebo jednou za kolo seberete pět posledních karet z této řady. Pokud by v řadě bylo méně karet, vezmete jich tolik, kolik jich v řadě je. Hráč musí vždy vzít všech 5 karet, pokud je to možné. Získané karty vykládáte před sebe.

Privátní: district.noir.game.png

Po každém kole se změní začínající hráč, přičemž se po čtyřech kolech vyhodnotí převahy karet nohsledů (kdo má více od dané hodnoty, získá tolik bodů, kolik je tato hodnota), karty spojenectví a podrazů s přímými body, a přičtou se body za sady různých nohsledů (5 bodů za každou sadu).

Konec hry:

Pokud někdo během hry získá všechny tři budovy, ihned vítězí.

Autor: Mirda-ta

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Codex Naturalis (včetně kvalitních obalů)
Codex Naturalis (včetně kvalitních obalů)
Akt. cena: 220 Kč
Končí za: 13 dnů

Offcanvas