Deadlands: The Battle for Slaughter Gulch

xxxxxooooo hodnoceno 1x (Seznam vlastníků)

Deadlands: The Battle for Slaughter Gulch - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 6
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Divoký západ
Herní kategorie: vývoj postavy, válečná
Čeština: není
Vydavatelé: Pinnacle Entertainment Group
Twilight Creations, Inc.
Autoři: Kerry Breitenstein
Todd Breitenstein
Rok vydání: 2009
Sdílej: Facebook

4 Cizinci v Pivní zahrádce

Autor: Myslibor | 3 hodiny 0 minut | 22.7.2015 | 0

Hra: Deadlands: The Battle for Slaughter Gulch

Hráči: Myslibor a 3 neregistrovaní

Nově zakoupená hra, zběžně přečtené pravidla v angličtině. Nikdo netuší co se bude dít ve hře. Po prvním pivu a letmém seznámení se s mechanikou hry, rozkládám všechny herní části na stůl a zjišťujeme, že to chce víc místa. Ale to nevadí, nakládané hermelíny jsou na cestě.

První hra samozřejmě byla poznávací – k čemu jsou kosty a jak házet atd. Po hodině, už hra pěkně frčela.  Ve hře nastává spousta zajímavých a nečekaných dějových zvratů jako např.  když přijedou dva dostavníky do města a přivezou 10 nových cestujících mačkajících se v Salonu u Hotelové přepážky zatímco polomrtvý Šmelinař sází poslední ghost rock do hry a indián si vyřizuje osobní účty s Pošahaným vědcem zatím co Kněz se je snaží rozehnat mlácením Bible o jejich hlavy  a do toho se otevřou hroby a všichni nebožtící na hřbitově se vydají do města. Tak je to pak pěkná polízanice.

Osobní úkoly se dařilo plnit, ghost rocky se pěkně množily v kapse z pokrových dýchánků a v dole každou chvíli někdo zařval pod závalem.  Jediné klidné místo v městě byla Banka, zatím co z Kostela se často ozývaly výstřely a u Doktora chudáci pacienti měli velký problém s Doktorovým mazlíčkem. Kdo by čekal, že Doktor si za ordinaci chová Oživlého mrtvoláka.

Takže, jakmile se pravidla stráví, tak hra má svoje kouzlo, zábavu a spád. Myslím, si že i v 6 lidech to může být dobrá hra, poněvadž je zábavné i sledovat co se právě děje jiným hráčům a samozřejmě pivo. Příští hru to vyzkoušíme.

Odehráno v: neuvedeno

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Virtú: umění vládnout
Virtú: umění vládnout
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas