Čtveráček - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 4 - 10
Doporučený věk: od 15 let
Herní doba: 40 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: karetní hra, párty hra
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: REXhry
Autoři: Jan Březina
Robert Vlček
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Příprava PnP rozšíření aneb Národ sobě


Vzhledem k tomu, že jedeme už chvíli v druhém kole, rozhodli jsme se nachystat print and play rozšíření s novými tématy prezidentských projevů. A rozhodli jsme se, že necháme promluvit lid. Takže pokud se chcete účastnit a přispět svým Troškou do lejna, máte příležitost.

Primární zdroj je na facebooku Rexher, ale pro vás, kdo se FB vyhýbáte, tak to zkopíruju i sem a můžete sem psát i své nápady:

Být prezidentem, to fakt není žádná legrace. Jedno funkční období se ještě nějak překlepat dá, i když ke konci se to už dost vleče. Ale představte si, že i když se opravdu snažíte dělat úplně všechno pro to, aby vás už znova nikdo nevolil a vy jste si mohli klidně užívat podzimu života v ušaté lenošce u praskajícího krbu, ti naschválníčci vám to tam znovu hodí a vy musíte do rachoty i na druhý poločas. Jenže jak vyplnit ty dlouhé dny mezi nedělí a pátkem? Co počít, když plán jste splnili na 110% už v prvním obdobím a pomalu nezbývá nikdo, koho byste mohli urazit?

I geniální mysl potřebuje nové impulzy a dobrý státník se pozná tak, že naslouchá svému lidu. Pomozte panu prezidentovi ve hře Čtveráček vymyslet témata nových zajímavých projevů. Buďte jeho noční můzou, brainstromem a sink-tankem. Poraďte mu ožehavá témata, k nimž se může pregnantně vyjádřit, hýřit v nich bonbony a mlaskavým humorem. Váš prezident vás potřebuje!

Vymyslete jedno či více témat, která jsou dle vašeho názoru hodna toho, aby se jimi zabývala hlava (či alespoň jiná část těla) státu.

Téma může být jakékoliv, vážné, vtipné, absurdní či od každého trochu. Téma by mělo být popsáno jednou větou či kratším souvětím. Téma nám pošlete do diskuse sem pod příspěvek.

Z vámi napsaných témat vybereme ta nejlepší a uděláme z nich Čtveráčkovské rozšíření, které si budete moci pak zdarma stáhnout na našich stránkách. A jako poděkování jednomu vybranému autorovi témat věnujeme poukaz do naší sesterské prodejny deskových her www.planetaher.cz v hodnotě 1000 Kč.
Za tisíc korun se už dá koupit hodně muziky, přes třicet piv nebo přes sto koblih. Akorát teda v nějakém jiném obchodě.
23.2.2018 10:23:09

Rozšíření?
Vzhledem k okolnostem se chci zeptat, nechystá-li se nějaká aktualizace, rozšíření,... Prostě počin, který by reagoval na aktuální hořkokyselou politickou komedii, které jsme momentálně svědky. Je hezky, lidi chodí na Václavák na koncerty - možná by si u toho mohli zahrát i nějakou tu hru, ne? Jiřina je teď jaksi v pozadí (a nehledejte v tom dvojsmysl) a na výsluní se d (nebo to písmenko hned vedle na klávesnici)ere nový mocipán. To už by stálo za zvážení...

5.6.2019 07:34:05

Tipy

Ok, tak mě něco napadlo:

Prezident podepíše zákon o volbách a daňových přiznáních novinářů, navržený KSČM.

Státní zástupci se od příštího roku budou losovat. Přihlásit se může každý, kdo absolvoval Vysokou školu života.

5.6.2019 12:55:00

Rozšíření?
Dle aktuálních udílostí by do hry mohl vstoupit nový hrdiny jménem Koblížek (nebo Řepkáček).

5.6.2019 12:59:09

Vybíráme z Bazaru

Knížata z Katanu - karetní hra pro dva hráče
Knížata z Katanu - karetní hra pro dva hráče
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 21 hodin

Offcanvas