Claustrophobia - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: Asmodée Editions
Autoři: Croc
Rok vydání: 2009
Sdílej: Facebook

Masakr ve slepé uličce

Autor: Wolfsen | 0 hodin 50 minut | 31.1.2012 | 5

Hra: Claustrophobia

Hráči: btk, Wolfsen

"Hej, sebranko, vůbec nejsem rád, že jsem tu s váma, ale někdo tu špinavou práci udělat musí. A na vás se spolíhat nedá!" zaburácel vykupitel na uvítanou na své "ovečky" předtím než sestoupili do neprozkoumaných katakomb Nového Jeruzaléma. "Nezajímají mě vaše jména, stejně polovička z vás chcípne - ty budeš blonďák, ty brunet a ty drobek," hýřil vykupitel optimismem.

"Půjdeme tudy," vybral vykupitel cestu, "a ty půjdeš jako první," ukázal na toho, jehož označil jako bruneta.

"Proč já?" zeptal se mírně vyděšený brunet.

"Protože jsem to řekl," uťal diskusi vykupitel, "a ty nám budeš krejt záda, a pak nás doběhneš," ukázal na blonďáka. "Tohle by se ti mohlo hodit," hodil mu ještě zánovní mušketu. "A my dva jdem za ním, drobku."

"Kurva!" ozvalo se brzy brunetovo klení, jak spadl do připravené pasti. "Tady bacha, je tu díra," křičel na své následovníky. "A tu je ňáký divný to... bazmek," hledal správné slovo pro to, co našel v další místnosti. "Modře to svítí."

"Znič ten pekelný stroj," křikl vykupitel.

"Ale jinak čistý," halekal zase brunet.

"Tady taky čistý," halekal i blonďák.

"Tak dál, na co čekáte, holoto!" přikazoval vykupitel.

"No jo, porád," brblal si pro sebe brunet, ale radši šel dál. Ještě by třeba nemusel dostat ty prachy a tu milost, co mu slíbili, kdyby si na něho ten posranec stěžoval. "Fuuuj, tady jsou ve stěnách ňáký ty... chapadla," jeho hlas byl o poznání tišší než dřív.

Vykupitel s drobkem mezitím došli k modře zářícímu stroji. "Ďáblovo dílo, jak jsem myslel."

Mezitím je doběhl i blonďák, v modře ozářené tváři se mu zračila úleva.

"Nemáme čas to zničit, musíme dál."

"Parchanti, chcípněte!" ozývalo se zepředu, kde byl brunet. "Auuu," zaskučel, když ho po troglodytovi zasáhlo i chapadlo.

"My je vysvětíme! Jdi dál!" křičel na bruneta přibíhající vykupitel, ruce mu zářily bílým světlem. Krvácející brunet se náhle cítil silnější.

"Tu je to slepý!" křičel brunet zpátky.

"A tu je to tuhý." šeptnul blonďák, když se vynořili další troglodyti. Dva z nich byli znatelně silnější a bez váhání skočili po vykupiteli. Prvnímu se do cesty postavil drobek.

"Rrrr," řekl, když se do něj troglodyt zakousl. Byla to vůbec první slo..., ehm, zvuky, co od něj jeho spolubojovníci slyšeli.

Druhý se už ale zakousl do vůdce bojůvky a jako by troglodyt i úder chapadly vedla nějaká moudřejší síla, snad ďábel sám, vykupitel cítil, že ho jeho síla kouzlit opouští.

Když posledního troglodyta pohltily stěny hladových tunelů zavelel vykupitel k postupu. "Bůh mu pomůže, jestli si to zaslouží," okomentoval osud bruneta. "Drobek nám bude krýt záda."

Když se v nové místnosti ze země vynořila hlava troglodyta blonďák zpanikařil a utekl zpět do hladových tunelů nedbaje smtelného křiku stěnami pohlcovaného drobka.

"Zpátky, srabe, zpátky!" marně za ním křičel vykupitel.

Když ale blonďák viděl, jak silnější troglodyti trhají bruneta, jen rychle a naslepo vypálil a spěchal zpět za vykupitelem. Jeho výstřel sice zasáhl, ale brunetovi už to nepomohlo. Ani božský zásah by v těchto prklatých místech nebyl co platný.

Když blonďák sebral poslední zbytky odvahy vydal se dál tunelem, ale našel jen slepý konec.

Když to křikl na vykupitele, ten se zasmušil, políbil svůj zlatý kříž a řekl: "Ani mně bůh nedopřál opustit tato místa. Pokusím se ti vyčistit cestu, dostaň se zpět na povrch a řekni cos tu viděl."

"A když se mi to nepodaří?" zeptal se blonďák.

"Pak zemři v Pánu." Po těch slovech vykupitel znovu políbil svůj zlatý kříž, potěžkal své zkrvavené kladivo a s šíleným rykem: "Zhyňte zplozenci pekel!" se vrhnul vstříc hrdinské smrti.

Blonďák se pustil chvíli za ním. obratně prokličkoval hladovým tunelem, přeskočil mrtvá těla drobka i vykupitele a pak...

Stanul tváří v tvář čiré hrůze - hladovému démonovi. Pevně stiskl rty a odhodlaně vyběhl. Když umíral již se mu ve tváři nezračil strach. Nýbrž smíření. Smíření se životem, smíření se smrtí, smíření s Bohem.


 

 

Když jsme začínali, říkal mi btk, že už se konečně naučil hrát za ďábla (který je prý lehčí). Svému slovu narozdíl od předchozího hladkého vítězství lidí dostál. Ďáblův úspěch byl vskutku plný (nadšením z vlastní prohry jsem zrobil tři mexické vlny).

Odehráno v: Opava (Okres: Opava)

Komentáře

..
paraada!! :))

5.2.2012 11:38:15

Vybíráme z Bazaru

Robin Hood a jeho dobrodružství
Robin Hood a jeho dobrodružství
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas