Claim: Reinforcements – Fear

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Claim: Reinforcements – Fear - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Rozšíření pro hru: Trůn
Trůn 2
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 25 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: není
Vydavatelé: SD Games
Vagabund
White Goblin Games
Autoři: Scott Almes
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Rozšíření Fear přidává k základní hře Trůn, resp. Trůn 2 čtyři nové frakce, které mohou nahradit kteroukoli frakci o 10 kartách ze základních her, šest nových Hrdinů doplňujících hrdiny z rozšíření Mercenaries. Nové frakce mají následující schopnosti:

  • Upíři: Když má hráč ve fázi 2 umístit upíra do skórovacího balíčku, může jej místo toho umístit před sebe lícem vzhůru. Karty vyhrané později (jiné než upíří) potom může umístit lícem dolů pod tuto upíří kartu (tyto karty se nepočítají pro vyhodnocení své původní frakce). Frakci upírů potom vyhraje hráč s nejvyšším součtem hodnoty odkryté karty upíra a karet pod ním; ostatní upíří karty jsou irelevantní.
  • Zombie: Když hráč ve fázi 1 vyhraje štych kartou zombie, umístí kartu, kterou zahrál soupeř, do svého skórovacího balíčku.
  • Vlkodlaci: Při hře se navíc používají karta novu a karta úplňku, které se na začátku hry položí na sebe s kartou novu navrch. Vždy, když některý hráč vyhraje štych kartou vlkodlaka, obě karty se vymění, přičemž v novu vítězí karta s nižší hodnotou a při úplňku karta s vyšší hodnotou.
  • Stíny: Nemají žádnou schopnost, je jich však 20 s hodnotami 0‒19. Před začátkem hry se z nich vylosuje 10 karet, které se použijí do hry. Během hry tak hráči nevědí, které hodnoty stínů jsou ve hře.

Autor: Ondřej Podavka

Další názvy této společenské hry

  • Claim: Erősítés – Félelem
  • Claim: Refuerzos – Terror

Vybíráme z Bazaru

Warhammer Underworlds – Thorns of the Briar Queen
Warhammer Underworlds – Thorns of the Briar Queen
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas