Blood Rage - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
CMON Limited
Guillotine Games
Autoři: Eric M. Lang
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

:Pravidla

Zdravím, mám pár dotazů k pravidlům:

1) Heimdall´s Eye/Gaze - je možné zahrát ve stejné bitvě dvě tyto karty?
2) Heimdall´s Watch - pokud je v provincii bůh Heimdall, já plením a druhý z mých tří kolegů má tuto kartu, znamená to, že se efekt vyhození na mě a na posledního hráče nevztahuje?
3) Thor´s Primacy - pokud je v provincii bůh Heimdall, já plením v regionu s jedním hráčem, bude se na mě efekt této karty vztahovat? Nebo to lze až od 3 hráčů a více v regionu (tj. aby se využila schopnost jeho karty)?
22.5.2016 09:54:02

Heimdalls Eye a Gaze
ad 1) Ano, karty Heimdalls Eye a Gaze lze přidávat. Viz pravidla: Plenící hráč smí jako první zahrát tuto dodatečnou kartu a po něm všichni ve směru hodinových ručiček tak dlouho, až nikdo již nechce žádnou kartu zahrát.

Rozšíření bohů nemám a do pravidel jsem tedy tolik nezabředl. Tedy odpovědět na zbylé dva dotazy aktuálně nedokážu.

20.5.2020 10:04:12

...
2) vzťahuje sa na VŠETKÝCH (prečo by sa nemalo vzťahovať na vás? Karty sa vyložia kvôli Haimdalovy postupne, ale platia stále rovnako - akoby sa vyložili naraz. Výhoda toho že vykladáš posledný je tá, že podľa toho čo zahrali ostatní prispôsobíš to čo vyložíš ty)

3) samozrejme že sa na teba vzťahuje, veď tú kartu zahral (ty asi nechápeš to číslo 3+. To číslo neznamená, že túto kartičku smieš použiť v bitke s 3 hráčmi, ale to, že ak hru hrajú 3 a viac ľudí, túto kartu máte v úvodnom drafte (karty 4+ a 5+ vrátite späť do krabice)

20.5.2020 10:20:28

Vybíráme z Bazaru

Nevyzpytatelní CZ
Nevyzpytatelní CZ
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas