Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | válečná |
Čeština: | ke stažení |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Francesco Nepitello Marco Maggi Roberto Di Meglio |
Rok vydání: | 2014 |
Dostupnost: | 1 obchod (2299 CZK) |
Sdílej: |
Oficiální překlad
zdravicko,
ptal jsem sE rexiku, jsk to vidí s překladem a vydáním této hry (hlavne z důvodu toho, ze mi přijde ze to nejspis chteji vydat a trochu si nadbehli vydáním promo rozšíření k válce o prsten: osud ereboru). Sdělili mi, ze nad tím uvažují a více budou vedet na jare.
Takze snad to někomu dalo naději stejne jako me, protože bitva 5 armád je mi herně blíž. Kdo chce tuto hru v CZ určitě bude záležet ns prodeji války o prsten, takže kdo furt zvažuje předobjednavku války o prsten, tohle muže byt dalsi důvod proč do toho jít. Já osobně z hlediska času válku o prsten hrát nebudu, ale snad to pomůže vydání prave bitvy 5 armád, protože tam jsou opravdu mw ty mechaniky blíž.
Jeff
U jednoho z posledních YT videí Rexíci napsali, že překlad dělat nebudou.
Oficialny preklad bude :)
Z Rexhry Facebooku:
“V týdnu jsme vás lákali na nedělní oznámení a tady s ním jsme! Chystáme v češtině Battle of Five Armies ze světa J.R.R. Tolkiena! Dlouho jsme vám říkali, že to spíš nevypadá, nicméně jsme se o hře zároveň bavili s našimi partnery z Ares Games. A jelikož mají hry rádi jako my, vyšli nám nakonec extrémně vstříc s podmínkami pro tisk, takže do toho půjdeme. Nečekejte, že by to bylo nějak brzy, data máme odevzdávat s ohledem na tiskové okno až někdy koncem roku, takže hra vyjde cca za rok. Nicméně jsme rádi, že se to povedlo!
P.S.: Pokud pošilháváte po Válce o prsten, ze které Battle of Five Armies vychází, měli byste si pospíšit. V obchodech jsou poslední kusy a s ohledem na dynamiku prodejů v poslední době ji v nejbližší době neplánujeme dotiskávat, i když do budoucna to možné je.”
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hrdina v kostce: Kartograf – Karta příběhů
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 13 dnů