Bang! Fistful - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Rozšíření pro hru: Bang!
Počet hráčů: 4 - 7
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Divoký západ
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Emiliano Sciarra
Rok vydání: 2005
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Fistful Laso vs karta Duch

Když šerif je v situaci, kdy hraje už jen proti duchům a nové kolo se otočí z hromádky Fistful Laso = modré karty na stole jsou celé kolo neaktivní. Co se děje? Vyhrál šerif a nebo toto kolo se “přeskočí” a příštím kolem se opět pokračuje jako kdyby se nic nestalo? 

21.3.2023 22:35:20

Já jsem hru dlouho nehrál tak si nejsem jistej jak může šerif hrát už jenom proti duchum? Jediná možnost co mě napadá je že se vytáhla karta “město duchů”, ale ta by po vytažení “lasa” zkončila a šerif by tím pádem vyhrál. “Karty Fistful of Cards mohou nahradit karty z rozšíření High Noon nebo je lze společně s rozšířením High Noon promíchat a obohatit tak balíček karet uprostřed stolu, které otáčí šerif na začátku svého kola.”

Nebo jestli je nějaké rozšíření které jsem nehrál kde se dá hrát jinak proti “duchum” tak to bohužel neznám. 

22.3.2023 00:47:23

Pokud máš na mysli “Duchy” z rozšíření Údolí stínů, tak v případě, že by šerif hrál proti dvěma duchům banditů, by v případě otočení Lasa přestaly obě karty Duch účinkovat, a tím pádem by šerif vyhrál.

Podle oficiálních pravidel kombinace rozšíření Fistful a High Noon se sice Laso i Město duchů mohou ocitnout v jednom balíčku, ale nemohou ovlivňovat hru současně.

22.3.2023 06:52:06

Vybíráme z Bazaru

Virus
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas