Bang! - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 4 - 7
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Divoký západ
Herní kategorie: karetní hra, intriky
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Emiliano Sciarra
Rok vydání: 2002
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Otázky

Ahoj chci se zeptat na otázky.
1. pokud já zahraji kartu panika a nemám žádnou zbraň a protihráč vedle mě má vyloženého mustanga lze tuto kartu zahrát? nebo mustang platí pouze pro výstřely?
2.Suzy Lafayette (4 životy): Jakmile nemá v ruce žádné karty, smí si dobrat jednu kartu
z dobíracího balíčku--- platí to pokaždé co to nastane jsem bez karet a na tahu beru si kartu tu využiji beru další ...a tak se to může kombit?
3.Lucky Duke (4 životy): Kdykoli si musí „sejmout“, otáčí si vrchní dvě karty z dobíracího
balíčku a vybere si tu, která se mu hodí. Obě karty se potom odhodí.--- platí to při dynamitu? barelu? vězení? a i při dobrání karty nebo karet nemyslím při začátku(jak je akční karta že se má dobrat do ruky 2 a nebo je 3 karty)
18.10.2018 00:03:49

...
1) Pokud má hráč vedle vyloženého Mustanga je od tebe na vzdálenost o jedna vyšší, tedy 2, takže Paniku zahrát nelze, ledaže bys měl vyloženou např. Apoloosu a tím se přiblížil hráči - byl od tohoto hráče na vzdálenost 1. I kdybys měl vyloženou Winchestrovku a spoluhráč Mustanga, tak Paniku stejně nemůžeš zahrát, protože ta platí jen na vzdálenost 1 a spoluhráč je od tebe pořád na vzdálenost 2.
2) Ano a nejen ve tvém tahu, když např. zahraješ na obranu Vedle jako poslední kartu, tak si hned lízneš další kartu.
3) Je to tak, vybírá se ze 2 karet, jeho vlastnost se využije při "lízání" např. na Dynamit, Barel, Vězení. Luckyho vlastnost se nevztahuje na Wells Fargo, kdy po zahrání si bereš další 3 karty z balíčku, nebo 2 karty zahráním Dostavníku.

18.10.2018 01:04:10

Zahazování karet - dotaz
Ad 2: Suzy Lafayette

Kdy mohou hráči “odhazovat” karty? Pouze na konci svého tahu v případě, že mají na ruce více karet než životů? Nebo mohu zahodit karty kdykoli?

Toto se týká nejvíce právě postavy Suzy Lafayette - je možné najednou odhodit všechny své karty, abych si mohla přibrat jednu novou (protože nemám karty)?

Díky
Ada #STOH

8.3.2021 08:30:26

S každým dalším rozšířením se pravidla trochu ohýbají mi příjde, takže jde často o domluvu ve skupině. Nicméně my hrajeme tak, že karty nelze odhazovat pokud jich nemáš víc než můžeš mít. Zdůvodňuji si to tak, že bys tím mohla obýrat Garyho Lootera (bere si přebytečně odhozené karty ostatních) o karty, tak i na efekt jako je Fistfull to nedává moc smysl. Plus když nemůžeš odhazovat vlastní modré karty (vězení, dynamit, chřestýš…) jinak než panikou, tak nevidím důvod proč bys mohl karty z ruky. 
Pokud to ovšem chcete hrát na zahazování, tak doporučuju ve fázi 3 a skončit tím tah.

25.8.2021 10:58:39

Vybíráme z Bazaru

Obsession EN (Predaj)
Obsession EN (Predaj)
Akt. cena: 72 €
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas