Arkham Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, vývoj postavy
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: ADC Blackfire Entertainment
Edge Entertainment
Fantasy Flight Games
Galakta
Heidelberger Spieleverlag
Nexus
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2005
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Ztracení dva pomocníci


Ahoj, ztratil jsem dvě kartičky pomocníků a chci se zeptat, jestli nemáte nějaké nápady jak kartičky nahradit. Co jsem koukal, tak jsou zde soubory s těmito kartami. Zkoušel někdo někdy nahrazovat nějaké karty? Za každou radu budu rád. Děkuji
6.2.2021 19:26:10

Skús
Môžeš skúsiť napísať vydavateľovi, či ešte nemá nejaké karty na sklade, že by ti ich poslal. Aj keď pri tak starej hre je to otázne. Ale stať sa môže
Inak si ich výroby všetky, aspoň nebude poznať originál od náhrady. Ak nemáš skúsenosti s výrobou alebo máš obavy, tak si ich nechaj vyrobiť od profíkov. Buď ako službu (asi preplatíš) alebo skús miestnych odborníkov (hľadaj tému "výroba karet").
A posledná možnosť je kanibalizovať iný AH, ak má niekto na rozpredaj. Ale to by musela byť celkom náhoda... ( Ak by niekto mal, chcem príšery a žetón strachu :D )

7.2.2021 02:59:24

Souhlasím, pokud to chceš mít nerozpoznatelné, tqk zkanibalizovat. Já takhle koupil další dva AH, abych si vyrobil nesehnatelná rozšíření. Kartičky prdnu do folii a na přední strany vložím vytištěné přeložené přední strany z rozšíření. 

18.6.2021 16:36:43

Vybíráme z Bazaru

Dwarven Beerfest (EN)
Dwarven Beerfest (EN)
Akt. cena: 100 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas