Arkham Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, vývoj postavy
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: ADC Blackfire Entertainment
Edge Entertainment
Fantasy Flight Games
Galakta
Heidelberger Spieleverlag
Nexus
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2005
Sdílej: Facebook

Arkham Horror proti Nyarlathotepovi

Autor: Zeus | 3 hodiny 30 minut | 4.6.2014 | 2

Hra: Arkham Horror

Hráči: Zeus a 6 neregistrovaných

Prastarý: Nyarlathotep

Počet vyšetřovatelů: 7

Výsledek: Vyhráli jsme

Z počátku hodně nuda, pohodově jsme hru dávali (měli jsme štěstí, že se brány často otevíraly hned od začátku do pečetí). Dokonce se nám podařilo v jednu chvíli pozavírat všechny brány v Arkhamu, ale bohužel jsme neměli dost trofejí bran k vítězství (hráči jich musí dohromady vlastnit alespoň tolik, kolik hráčů hraje - v našem případě 7).

Ale poslední 2 brány k zapečetění se trochu komplikovali, přičemž ta poslední vedoucí do R'lyehu byla docela peklo. Vedla z Lesa (Woods) a poslední 2 kola, která nám zbývali do jejího zavření a zapečetění (kdy 1 z nás již R'lyeh zkoumal), došlo pokaždé k Monster surge a z dané brány (byla jediná ve hře) se vyhrnulo 7 nestvůr. A s naším štěstím mezi nimi byla pokaždé jedna Maska (speciální nestvůry, které jsou ve hře pouze při hře s Nyarlathotepem a které jsou dost monstrózní). Poprvé jsem se obětoval a pomocí unikátního předmětu Flute of the Outer Gods (za cenu 3 příčetností a 3 zdraví znič všechny nestůry ve stejné oblasti) jsem všech 7 nestvůr porazil. A ejhle, hned se vyhrnulo 7 dalších nestvůr znovu.

Ale měli jsme ukrutné štěstí, protože karta Mýtu, která způsobila poslední Monster surge, měla jako speciální akci (tzv. Headline) vlastnost vrátit všechny nestůry z Uptownu do balíčku. A protože Les (Woods) je v Uptownu, monstra zmizela stejně překvapivě rychle jako se o chvíli předtím vyvalila z brány.

Uffff...

Odehráno v: Praha (Okres: Praha)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Dominion: Roh hojnosti
Dominion: Roh hojnosti
Akt. cena: 1200 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas