Arkham Horror - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 8
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Horror
Herní kategorie: desková hra, kooperativní, vývoj postavy
Čeština: ke stažení
Vydavatelé: ADC Blackfire Entertainment
Edge Entertainment
Fantasy Flight Games
Galakta
Heidelberger Spieleverlag
Nexus
Autoři: Kevin Wilson
Richard Launius
Rok vydání: 2005
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Je možno vyhrát při hře dvou hráčů???

Ahoj,

vím,že dotaz bude znít směšně, ale opravdu by mě to zajímalo, protože ve své podstatě uzavření brány je minimálně na tři kola, což se rovná 3 novým bránám... a ve dvou hráčích zavřete 2 brány pouze zpočátku není možné tak rychle ani nasbírat tolik potřebné stopy pro pečetění a ve dvou hrách ani jedna pečet znamení. Vždy dopadnem tak, že máma 6-7 otevřených bran... pak se otevře další v lokaci kde je a do hry v lítne 7 monster které samozřejmě zaplaví okolí a okamžitě jde úroveň strachu nahoru.

Přijde mi, že mi něco podstatného uniká, neexistuje nějaký slušný český tutoriál?
6.10.2018 13:43:20

xDante1986
No ve dvou lidech je lepší hrát každý za dva vyšetřovatele pak je hra nejvybalancovanější, jinak je to problém.

6.10.2018 13:45:57

dvaja hraci
ako napisal froggery, vyhrat hru iba s dvoma vysetrovatelmi je takmer nemozne a preto dvaja hraci by mali hrat za dvoch vysetrovatelov. Potom je to pohoda... zvycajne

6.10.2018 15:15:00

xDante1986
Ano, balancovani Arkhamu neni idealni, ve dvou vysetrovatelich se to casto resi spis tak ze se snazis spis nazbrojit a pokusit se znicit Prastareho v zaverecnem boji, coz se jen se zakladem dá, v rozsirenich jsou ale Prastari u kterych je prima konfrontace vpodstate temer vzdy prusviha pak uz to je opravdu problem.

6.10.2018 15:17:42

obtiznost ve dvou

Mne to zase tak tezke se dvema vysetrovateli neprijde. Rozhodne bych nerikal, ze je temer nemozne vyhrat.
Mozna ne zavrenim vsech bran na desce, ale zapecetit 6 bran jde v pohode...

Obcas pomuze, kdyz ma vysetrovatel nejaky stopy uz od zacatku, no a pak to chce sbirat ty co jsou na planu, idealne tam kde jich je uz vic a hura do brany.
Obcas to cloveka posle hned zpatky do Arkhamu, ale fakt jen vyjimecne :-) Nebo mit Find gate kouzlo, ale i na dve stretnuti to neni obvykle takovy problem. Nejlip zapecetit branu, ktera se casto objevuje, pak mytos karta s branou na tuto lokaci novou branu neotevre.

Pokud je hodne bran a neobjevujou se stopy, tak se da v Univerzite prodavat brana za 2 stopy, pripadne muze byt dobry se stat zastupcem serifa, cimz se sbirani stop z planu stava jednodussim.

7.10.2018 19:07:29

Re
Mě a kámošovi se to povedlo vyhrát zapečetěním bran se dvěma postavama. Sice až na čtvrtý pokus, ale měli jsme dlouhý víkend plný piva a klidu na hru. Občasné přehlídnutí nějakého pravidla nebo bonusů tomu asi taky pomohlo. Každopádně zábava na 120%. Vzpomínáme dodnes.

17.10.2018 14:50:04

Vybíráme z Bazaru

Rozšírenie Concordia: Gallia / Corsica
Rozšírenie Concordia: Gallia / Corsica
Akt. cena: 7 €
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas