Alchymisté - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Matúš Kotry
Rok vydání: 2014
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Sedmimílové boty

Nejsem si jistý jak přesně boty fungují. Myslel jsem si, že po tom, co všichni položí kostky, tak hráč s botama si vybere jedno pole, které provede okamžitě ještě před ostatníma. Pak jsem si ale všiml "smíte znova provést akci" znamená to tedy, že kostky se nechávají na herní desce až do konce kola a ten s botama si může na konci kola např. vzít surovinu navíc pokud tam měl kostku? My totiž vždy když skončil sběr tak jsme si kostky brali hned pro přehlednost.
19.2.2019 08:14:10

boty
Ani jedno neni spravne. Boty vyuzijes hned potom, co se vyhodnoti vsechny kosticky na danem typu akce a samozrejme za predpokladu, ze vlastnik sedmimilovych bot tam taky mel kosticku.

Napr. jsi v tomto kole dal 1 kostku na sber surovin, 1 kostku na publikovani teorie, 1 kostku na pokus na studentovi. Napriklad jakmile vsichni dokonci sber surovin, ale jeste predtim, nez se prejde na akcni pole prodeje surovin za peniz, reknes, ze pouzivas boty a beres dalsi surovinu.
Nebo analogicky jakmile vsichni dopublikuji teorie, ale nez se prejde k testovani na studentovi, muzes ohlasit, ze chces vyuzit boty a publikovat jeste jednou.
Samozrejme plati omezeni, ze boty muzes pouzit jen jednou za cele herni kolo.

19.2.2019 13:24:27

Vybíráme z Bazaru

Úlomky nekonečna
Úlomky nekonečna
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas