Lepší hotové barevné samolepící přelepky

Zdravím,

když tady vidím tolik překladů a takové úsilí, přijde mi škoda, že se ty překlady nevyužijí více. Já se třeba angličtinou prokoušu, ale mít hru v češtině je rozhodně lepší.

Proto je fajn, že jsou tu i překlady pro přelepky, ale zase abych si tiskl bílé samolepky, ty vystřihoval a zhyzdil jimi hru, to jsou tři věci, které nepodstoupím.

Proto mne napadla jedna věc: co kdybych zkusil vyrábět přelepky hezčí, barevné, které by na herní komponenty lépe sedly a byly vyříznuté do tvarů tak, aby dobře překryly jen původní text. Takže třeba pro modrou kartu by byla přelepka s podobnou modrou barvou, aby to tolik nerušilo. Tím bych si už hry byl ochoten "zhyzdit".

Celá ta přelepková situace by se tím zjednodušila a snadno by šly udělat potom třeba i slovenské překlady, kterých asi moc není a lehce by se dělaly i opravené verze, protože bych přelepky vyráběl po jednotlivých baleních a ne dopředu po mnoha kusech.

Co si o tom myslíte? Já se pro to nadchl, ale musel bych si na to koupit barevnou laserovou tiskárnu, plotr, samolepící papíry a získat know-how a tak doufám, že mi to radši spíš vymluvíte :)
13.3.2018 15:27:19

doporučuji přelepky tisknout v copycentru...
odpadá ti režie, folie a4 vychází na cca 35 korun. Sám jsem to takhle několikrát řešil (tedy ne kvůli angličtině...)

13.3.2018 15:30:31 | Upraveno autorem (porovnej)

Joe

rotacak
Vymluvam :)

Podla mna sa to neoplati kvoli malemu zaujmu potencialnych hracov. Ludia si bud kupuju ceske/slovenske verzie, alebo si tlacia ceske/slovenske pravidla a karty. Samotna uprava nejakeho hracieho planu prelepkou je asi velmi mensinova zalezitost.

A uz vonkoncom sa ti to neoplati financne a casovo do toho investovat, kedze by si musel mat original kazdej hry, aby si vedel farebne prisposobit tu-ktoru nalepku.

13.3.2018 15:32:15

hmm
Pelly: nojo, ale to pořád neřeší to vystřihování atd. A hlavně bych to měl jen já. To by mne ani nebavilo dělat :)

Joe: asi by se to nevyplatilo, ale o to ani nejde. Ale asi máš pravdu že se hlavně kupují české věci a jinak téměř nic s výjimkami třeba jako je MTG. Přišlo mi prostě, že když už někdo udělal hru a navíc někdo ji přeložil, že je škoda to nemít v hotové použitelné formě.

Ty originály her bych si sehnat/půjčit musel no, to je taky fakt.

13.3.2018 15:45:48

Joe

rotacak
"V hotové použitelné formě" by muselo znamenať, že karta je karta (nie prelepka, lebo s tými sa nedajú karty miešať, ak nechce hráč obalovať) alebo žetón je žetón (tam je prelepka možné riešenie, ale stále závisí od použitia atď.).

Ergo, buď o to potenciálny hráč záujem nemá, alebo ak má, urobí si to na 98% sám.

13.3.2018 15:56:36

Vybíráme z Bazaru

Champions of Midgard
Champions of Midgard
Akt. cena: 1150 Kč
Končí za: 5 hodin

Offcanvas