Warcraft: První střet- dojmy, názory

Tak co? Kdo na tom byl? Jak se vám to líbí/nelíbí?
Já jsem se zrovny vrátil z kina a jsem docela zklamán. Měli to udělat v souladu s původním příběhem a neodbočovat a nepopírat ho.
11.6.2016 19:54:39

3D ? dabing nebo orignál ?
Ať nezakládám další vlákno - chci na to jít jen mám docela rozpor
- mám rád filmy v originále (prostě mi to přijde lepší), ale bohužel v kině mám na výběr 3D pouze s dabingem nebo originál - ale klasický

Jak je na tom cz dabing a efekty 3D ?

12.6.2016 11:20:20

Bral bych originální zvuk
Vždy je lepší origo. A to i za cenu 3D efektů.
Jinak pak určitě napiš jak se ti to líbilo, ať vím, zda se to nelíbilo jen mě nobo i ostatním.

12.6.2016 12:44:27

Warcraft
Byl jsem na premiéře teď v neděli a za sebe musím říci zklamání. Ať neprozrazuji pointu, ta tam vlastně nebyla, ale dejme tomu příběh, vlastně ten tam taky nebyl, tak řekněme děj. Máme tu klaďáka, o kterém se v půlce filmu dozvím, že je vlastně záporákem, aniž by někdo k tomu něco řekl, nějak to vysvětlil. Takových momentů tam bylo víc. Efekty na mě místy působily, jako by byly promítány na pozadí. Na druhou stranu řada scén byla opravdu velkolepých a epických. Celkově to budilo dojem předfilmu, ve kterém jde o jediné, rychle diváka seznámit s jednotlivými postavami, vysvětlit kontext, na kterém snad bude stavět další film. Bez nějakého pokračování by to byl "jen" obsáhlý trailer ke hře. Počítám, nebo slyšel jsem od pařičů Warcraftu, že to byla pecka, ale já to hodnotím jako film, ne jako trailer na hru.

15.6.2016 07:55:28

Vybíráme z Bazaru

Pyramid of the Sun
Pyramid of the Sun
Akt. cena: 115 Kč
Končí za: 2 hodiny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas