Reroll - Knihobot na deskovky

Pro diskuzi o internetovém bazaru deskových her i zpětnou vazbu.

26.8.2021 10:01:56 | Upraveno autorem (porovnej)

Jaké služby byste jako prodejce na deskoherním bazaru požadovali?

 

30.8.2021 09:55:44

1/ ochranu prodejce i kupujícícho - tzn. závaznost na obou stranách + pokud někdo bude dělat problémy, chci aby zasáhla nějaká autorita a případně to řešila i trestním oznámením kvůli podvodům. Tak jak to je tady na ZH.

2/ nulovou provizi, klidně za cenu reklam, které ovšem nebudou překrývat obsah a strhávat pozornost k řešení jejich zavírání.

3/ vyhledávání v aukcích + možnost odfiltrovat nechtěné vystavovatele

30.8.2021 12:16:45

Hodnotím pozitivně, s nákupem jsem spokojen. Doufám že časem bude her jen přibývat. Co mohu vytknout je sledování ceny. I když si mohu zvolit hranici při které mě reroll sám informuje že se hra zlevnila, ocenil bych kdyby chodil mail při jakémkoliv zlevnění sledované hry ne jen při dané cenové hladině. Emailové upozornění na nové kousky “skladem” by také bylo fajn. Pevně věřím a přeji si aby reroll do budoucna dobře fungoval. Zdejší zatrolenkový bazar mám rád a cítím že si s rerollem nebudou konkurovat ale vzájemně doplňovat, což by mělo být ku prospěchu hlavně herní komunitě.

---------------------------------------------------------------
Občasně překládám. 
Zatím jsem přeložil: Mini Dungeon Adventures, Farmers Finances, Mini Rogue, A4 quest

28.9.2021 13:01:20

Jeje, prominte, ze reaguji az ted. Cekal jsem, ze dostanu nejake echo na nove prispevky v diskuzi. Dekuji za napady a zpetnou  vazbu.

@Havelock 
1/ Resi Reroll sam. Protoze toto neni aukce ala ZH nebo Deskozona. Hry prevezme Reroll, zkontroluje a uz s prodejcem nemaji prakticky nic spolecneho. Je to jako u klasickeho bazaru nebo bazaru z knizniho sveta jako je Knihobot nebo Reknihy.

2/ Nebot to neni jen portal zajistujici zprostredkovani prodeje, potom bez provize to nefunguje. Hry jsou uskladneny v prostorach Rerollu, resi se prace s posilanim/prodejem, hry se od prodejce vyzvednou, to jsou naklady, ktere se z reklamy tezko pokryji oproti nakladum plynoucim “jen” z provozu stranky. Taktez, nebot je to obchod, potom na rozdil od komunitnich stranek (ZH, Deskozona) nemaji takovy provoz.

3/ Nebot vystavovatel je vzdy vlastne Reroll (hry se kontroluji pro stav ap.) potom toto imo nedava moc smysl. Leda bys mel vazne hodne velkou pifku na nejakeho prodejce. Vyhledavani je soucasti stranek uz od pocatku.

18.10.2021 09:57:53

@Honza S. Tesi me pozitivni zkusenost!

Hry se snazim shanet a pridavat jak to jde.

Bohuzel pro ozkouseni, zda se Reroll vubec uzivi a ma smysl jsem vyuzil krabicove reseni a tedy ho nemu ohnout ve vsem co bych chtel. Avsak (asi jsi mi to posilal i jinou cestou) snazim se ted rozsirit backend, abych to mohl delat sam a tedy upozornovat vsechny, kdo sleduji nejakou hru, ze jeji cena klesla. 

Ad nove kousky, zatim jsou hlavni kanaly pro nove kousky RSS feed, Instagram feed a Facebook feed. Ale chci delat alespon ctrnactidenni newsletter s novymi hrami (mozna bych do nej daval i zlevnene hry). Zas abych lidi nezahltil prilis.

Presne v to doufam, ze ZH a RR se budou doplnovat. Ale uvidime, zda o RR je vubec zajem.

18.10.2021 10:02:39

Vybíráme z Bazaru

Sagrada CZ
Sagrada CZ
Akt. cena: 530 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas