Práce v oblasti deskovek

Zdravim všechny přítomné.
Už delší dobu přemýšlím o změně zaměstnání a rozhodnutí již padlo, změna :) Není to kvůli financím ani náročnosti současného zaměstnání (ve kterém jsem již 8 let), ale čistě kvůli zaměstnavateli, kterého tu ale nebudu nijak očerňovat - prostě každému jednou dojde trpělivost a mě už bohužel došla...
Moc rád bych pracoval v oblasti deskovek nebo práci blízkou nim... ať už v obchodě nebo vydavatelství, ať manuální nebo administativní práce...
Nechci, aby to znělo nějákým způsobem namyšleně, ale jsem manuálně velmi zručný a administrativu zvládnu také v pohodě (i když raději bych manuální práci, sedět někde v kanclu u kompu by mě nebavilo tolik). To co neumím se rád naučím a to co umím dělám na 110% a mohu i říct, že jsem spolehlivý (za 10 let zaměstnání jsem 1x zaspal o 30 minut), prostě v první řadě zaměstnání a zákazník...
Kdyby někdo o něčem věděl nabo měl přímo pracovní nabídku, tak bych byl moc rád :)

A teď něco o mě:
Původně jsem tady vyučený kuchař, na kterého jsem šel kvůli své nerozhodnosti v mládí :D Prostě jsem šel na něco co se bude hodit do života, a umět vařit se velmi hodí :)
Ale jelikož jsem věděl, že kuchaře dělat jako povolání nechci, tak jsem si dodělal ještě maturitu a momentálně pracuji jako pekař - vedoucí směny.
Jelikož jsem byl vyučen v luxusních hotelích a restauracích, tak mám už od učňovských dob vštípeno 100% nasazení, a že vše musí být perfektní i kdyby to host/zákazník nepoznal - já bych to prostě věděl a s tim bych se nesmířil :) prostě se vždy chovám profesionálně ať už dělám cokoliv.
V minulosti jsem pracoval v restauraci, hotelu, na stavbě (demolice, příprava na elektriku atd) a jako uklízeč/údržbář (soukromá škola). V administrativě jsem oficiálně nikdy nepracoval, ale vyřizuji objednávky, nabídky i faktury otci (soukromník) a jelikož jsem se to učil na nástavbě, tak po menším osvěžení zvládnu i účetnictví (umím i podvojné).
V minulosti jsem měl nabídky na kancelářskou práci za plat 3x vyšší než pobírám nyní, ale jelikož se chci živit rukama (v kanclu by mě to opravdu nebavilo a neshledávám takovou práci jako užitečnou), tak jsem vždy šel pracovat raději rukama za méně peněz, ale spokojen než abych šel za 40K do kanclu a trpěl... už podle zdejších diskuzí můžete poznat, že peníze pro mě nejsou podstatné a v podstatě mě ani nezajímají (zajímají mě jen do té míry, abych měl na nájem a na jídlo).

Tyjo,to je román :D , tak kdyby se to někomu opravdu chtělo číst a o něčem věděl, tak budu moc vděčný, když se ozve :)

Jsem z Prahy :)
18.3.2016 16:29:59 | Upraveno autorem (porovnej)

maličkost
ale asi by bylo dobré naznačit kde hledáš práci, né že bych měl volný místo, ale pomohlo by to ostatním.

18.3.2016 17:42:40

inzerát
tak vzhledem k tomu, že se inzerát jmenuje práce v oblasti deskovek :-)

18.3.2016 17:43:59

myslel jsem místo, okres a pod
:)

18.3.2016 17:46:32

pardon
To mi při tom všem psaní uplně vypadlo :D
Praha, už jsem to tam dopsal.

18.3.2016 17:57:15

jarmuk
pardon

22.3.2016 19:32:05

Vybíráme z Bazaru

Clans of Caledonia (EN)
Clans of Caledonia (EN)
Akt. cena: 1087 Kč
Končí za: 18 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas