mecenáš

Funguje zde nějaká dobrovolná podpora Zatrolenek? Z občasných zmínek v různých diskuzích zde, tomu tak zřejmě bylo, ale jak je to v současnosti? Pokud přispět lze, nechtělo by informace o tom umístit trvale někam do zápatí titulní stránky? A co symbolická odměna případného sponzora? Například změna barvy nicku, ikonka. Případně to ještě odstupňovat dle poukázané částky- bronzový, stříbrný ,zlatý atd. mecenáš.
Jestli se zde tyto informace už nacházejí a jen já jsem mimo, poraďte mi prosím, kde jsou k nalezení.
--------------------------------
Temná křídla, temná slova
15.3.2018 02:02:50

Také by mne
zajímalo.

--------------------------------------
Nevěřící Tomáš nevěří na Speedyho a Ježíška
S radostí prohraje jakoukoliv historickou hru
Střet zájmů jen s manželkou

15.3.2018 06:44:34

mecenáš
Mě také..

15.3.2018 06:55:01

je to tu
http://www.zatrolene-hry.cz/clanek/program-mecenasi-troliku-1923/

ale nevim nakolik to jeste funguje

15.3.2018 11:11:43 | Upraveno autorem (porovnej)

Je to z roku 2013
- fugovalo to asi rok, pak ticho po pěšině.

A vlastně je to hned nahoře:
POZOR: Program mecanášství je dočasně pozastaven, protože jsem bohužel nebyl schopen dostatečně rychle mecenášství zapínat. Předpokládám, že program opět zapnu, až vyřeším automatické zapínání bez nutnosti zásahu nespolehlivého lidského faktoru (myšleno mě - Zeus). KAždopádně děkuji všem mecenášům, kteří do této doby ZH podpořili i touto formou!!!

--------------------------------------
Nevěřící Tomáš nevěří na Speedyho a Ježíška
S radostí prohraje jakoukoliv historickou hru
Střet zájmů jen s manželkou

15.3.2018 11:13:36 | Upraveno autorem (porovnej)

to sice jo,
ale praxe je na hony vzdálená...

15.3.2018 11:13:40

Zeus nefunguje
Mel jsem nastaveny trvaly prikaz, jednou za rok 240,-. Psal jsem Diovi zpravu 9. 10. 2017 s par dotazy okolo prispevku a do ted se mi neobtezoval odepsat. Trvaly prikaz jsem zrusil. Je to skoda. Provoz asi neni zadarmo, ale penize nikdo nechce.

15.3.2018 14:16:36

pilchowski
Dík za odkaz, tak tím se to vyjasnilo. Peníze tu prostě nikdo nechce. A ted vážně, přijde mi že poslední dobou se to tu rozhýbalo a božstvo funguje, tak třeba dojde i na reinkarnaci sponzorování.
--------------------------------
Temná křídla, temná slova

15.3.2018 14:48:12

lacko (a ostatní)
Pokud píšete zeusovi (diovi, w/e) soukromou zprávu a neozve se Vám, použíjte dole na stránkách kontaktní formulář ( http://www.zatrolene-hry.cz/kontakt ), tam se určitě dočkáte odpovědi.
Popravdě, používejte spíš rovnou kontaktní formulář...

15.3.2018 16:18:53 | Upraveno autorem (porovnej)

Mecenášství na přístrojích
Ahoj,

v prvé řadě chci moc poděkovat lidem, kteří kdy v rámci mecenášství přispěli. A ještě víc pár jednotlivcům (mám pocit, že to byl přesně pár :), kteří přispívali, i když program vlastně umřel (dlouho nechali běžet trvalý příkaz).

Faktem je, že se snažím řešit IMHO urgentnější věci kolem webu (podporu nových adminů, aby měli nástroje na správu, kteréí potřebují -> sem šla určitě drtivá většina vývoje za poslední rok) a financování webu řeším ze svého. Sice to roste, ale stále je to rozumné.

Myslím si, že mecenáše zase probudíme (a všem to "spočítám" i zpětně :-), ale zatím ještě ne. Přičemž si vážně hrozně cenním toho, že chcete pomáhat webu i touto formou, je to pro mně ocenění, že to asi přeci jen má smysl (jinak si to většinou spíše jen "slízávám" :-).

A popravdě bych chtěl v blízké době vyzkoušet financování ještě jinou formou. I když určitě nebude tak "populární", asi by mohla přinést webu řádově větší peníze a možná třeba mi umožnit mít ZH jako svou hlavní práci? Asi by se věci rozhýbali rychleji. Jenže zase se mi příčí, abych na tom vydělával já a ostatní admini to měli jako altruistickou službu lidu (teď jsem v tom aspoň s nimi :-). Ale pak je to taková past vedle pasti...

19.3.2018 18:56:24

Mecenas
V dnesni dobe transparentnich uctu a podobnych vymozenosti je myslim navrat mecenasstvi celkem nasnade. Ucet muze byt klidne tvuj, ale hlidat to a administrovat odmeny muze klidne nekdo jiny.

Za me na tom klidne vydelavej a jestli by te to uzivilo a mohl ses pak ZH venovat na full time, nic spatneho na tom nevidim a webu by to jen prospelo. Sam jsem kdysi delal moderatora na torrent trackeru, a neprislo by mi divne, kdyby mel admin/majitel zisk i diky me. Server byl jeho, veskerou infrastrukturu a kodovani resil sam, s praci ostatnich adminu a moderatoru se to nedalo srovnat. Takze za me: go for it!

20.3.2018 08:42:35

...
Nějaký modul "Donate" anonymních příspěvků třeba přes Paypal by nešlo vytvořit ?

Myslím že poslední změny funkcí tohoto webu si to zaslouží.

23.3.2018 08:35:26

:-/
"...bych chtěl v blízké době vyzkoušet financování ještě jinou formou. I když určitě nebude tak "populární"..."

Snad ne zas*at web reklamou... :-/

23.3.2018 12:36:45

Vybíráme z Bazaru

Bantam West
Bantam West
Akt. cena: 120 €
Končí za: 5 dnů

Offcanvas