Malířská otázka

Ahoj všichni!

Jsem začátečník, předtím jsem maloval projekty dřevěných / kovových dekorů, ale toto je můj první pokus o plastový model. Pokouším se sestavit Super Hornet 1:48 F / A-18E Super Hornet, pokud to pomůže. Právě jsem dostal akrylovou sadu 9 barev od testerů a mám nějaké umělecké štětce.

Mám pár otázek: https://getappvalley.com/

Potřebuji základní nátěr? Na videích na YouTube jsem viděl, že někteří lidé jednoduše umyjí nmodely nějakým mýdlem (?) A nechají je uschnout, stačí to?https://tweakbox.mobi/

Jakmile skončím s malováním, musím barvu zalepit čirým nátěrem? Pokud ano, udělá to Rust Oleum univerzální lesklý sprej na barvu od Homedepot?

Jak jemné by měly být brusné papíry? Předpokládám, že drť 2000? Myslím, že je to pro odstranění ošklivých plastových spojů a některých neštěstí formování a možná pro broušení barvy pro lepení?

Mám potíže s nalezením všech barev uvedených v příručce. Chtěl jsem stejně udělat vlastní malířské práce, jako jeden z těch Blue Angels malířských prací a ne nutně autentické válečné barvy. Jelikož mám v sadě Testors většinu základních barev, co si myslíte, chlapci o obecnějších a levnějších barvách jako Apple Barrel, Artists 'Loft atd.? Použil jsem je dříve na některých obrazech, ale netuším, jestli by fungovaly pro modely.

Pokud máte co dodat, ráda bych je slyšela!
14.4.2021 17:52:56 | Upraveno autorem (porovnej)

Ahoj.
Neviem či pochodíš na tomto serveri. Maľujeme inými farbami a iný typ modelov. Pozri modelarske fóra zamerané práve na plastikové modely
modelforum.cz
Modelarske-forum.cz
A mnoho iných

14.4.2021 18:44:23

Vybíráme z Bazaru

Letter Jam
Letter Jam
Akt. cena: 280 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas