Hráči pro Ukrajinu - Charitativní aukce

Dneska jsem začal vystavovat na bazar hry, které věnovali hráči do charitativní aukce na pomoc Ukrajině. Jedná se o druhou vlnu naší aukce, kde se v první dražily hry poskytnuté vydavateli a ve druhé vlně dražíme hry, které darovali hráči.

Všechny inzeráty opět najdete v sekci promo bazar ( https://www.zatrolene-hry.cz/promo-bazar?eventId=3 ), kam se dostanete buď přes tento link nebo upoutávku na titulce. Všechny inzeráty budou mít v názvu “hráči pro Ukrajinu”.

Na rozdíl od her od vydavatelů budou součástí aukce i hry hrané a rozbalené. Hry, které nejsou nové budu i fotit. Každopádně nejsem schopen provést zevrubnou kontrolu všech darovaných her, takže v případě výhry, prosím zkontrolujte hru hned poté co ji obdržíte, abychom mohli vyřešit případnou reklamaci, ať nezdžujeme vyplácení peněz nadacím. Ostatní podmínky zůstávají stejné jako u první vlny a jsou popsány v každém inzerátu.

Hry budu přidávat postupně, chci je sem naházet co nejdřív, ale pár dní to zabere. Ve chvíli kdy budou na bazaru všechny, napíšu sem a pokud by se tam vámi poskytnutá hra neobjevila, hned mně prosím napište.

Pokud uvidíte v inzerátu s vaší hrou nějakou chybku nebo třeba nebudete uvedeni jako dárce, tak mi prosím taky hned napište. Vedu si soupis všech her, ale je možné, že mně něco uniklo, psalo vás poměrně dost a k tomu různými kanály, takže je možné, že se v tém záplavě něco ztratilo. Ostatně už dnes, kdy jsem vystavil první hry, jsem u několika nebyl schopen dohledat dárce. Tak ty bych poprosil, aby se mi ozvali a doplníme je. 

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, tak spíš prosím do pošty než sem do vlákna a pokud to bude něco obecného a zajímavého pro všechny, já to zodpovím zde v diskusi. Byl bych rád, kdyby to tu zůstalo přehledné.

Díky.

10.3.2022 09:09:31 | Upraveno autorem (porovnej)

Mohlo by se průběžně (třeba na titulce) dávat vědět, jak roste konto včetně těch her, co dávala do prodeje vydavatelství. Docela by mne to zajímalo, myslím, že nejen mne. 

10.3.2022 09:49:55

Nevim, zda to neni az ted, ale proklikem pres odkaz od minera je ta castka videt

10.3.2022 09:53:41

Je to tam od začátku. Samozřejmě plánujeme souhrnné články.

Jinak tohle byl přesně ten typ dotazu, který sem si říkal, že by mohl přijít přes SZ a já bych to zodpověděl pro všechny zde ve vlákně. Tak nic no. :))))

10.3.2022 10:03:10 | Upraveno autorem (porovnej)

Tu částku tam z jistým odstupem udržuji cca 2 dny a vždy tam peníze přičítám až poté, co je skutečně vyplatíme. Tedy ta částka uvádí, kolik již sbírky obdržely (OK, pomíjím, že nějakou dobu může ten převod peněz mezi bankami trvat).

10.3.2022 10:56:07

Přidána další dávka her.

Pokud byste se divili proč hra nemá (zatím) fotku, ikdyž na ni třeba v textu odkazuji nebo proč není (zatím) zařazena v promo sekci bazaru. Tak je to tím, že já hry mám u kamaráda, který mi zapůjčil prostory ke skladování, tímto děkuji @Hawkiemu, tam hry fotím a postupně vystavuji. Vzhledem k tomu, že tam není internet a ani úplně pohodlné pracoviště na práci s kompem, přidávám fotky až následně doma a zároveň posílám Ondrovi seznam nových inzerátů na přidání do promo sekce. Takže mezi jednotlivými kroky mohou být prodlevy. 

V průběhu víkendu by na bazaru měla být drtivá většina her, je možné, že nějaké ještě budou na cestě, ale většina bude vystavena.

10.3.2022 23:23:31

Tak dnes jsem do aukce naházel poslední inzeráty. Pokud by jste v promo sekci postrádali hru, kterou jste do aukce poskytli, tak mi prosím napište SZ a podívám se na to. Mělo by tam být naprosto vše, ale nemůžu vyloučit, že jsem v té záplavě udělal nějakou chybku. Je to přes 100 her, takže prosím mějte trpělivost, když vám neodpovím hned. Je toho hromada a každý den dobíhá minimálně deset aukcí. 

Co se týká předávání a posílání, tak naprosto ideální je osobní předání, takže kdo máte možnost vyzvednout si hru osobně nebo se s někým domluvit na vyzvednutí, dejte vědět a určitě se domluvíme.

Co se týká posílání, tak ideální je, když pošlete částku za hru na účet ZH a částku za poštovné pak mně (info v SZ), protože my ze SafeTrade musíme vyplatit celou částku najednou (tj. vše půjde vybrané nadaci). Pokud jste již poslali částku včetně poštovného na účet ZH, tak nevadí, poštovné půjde také na pomoc Ukrajině a já si poštovné pořeším.

Takže jak budou aukce dobíhat, budu se s vám spojovat a domlouvat se ne předání a poslání. Jakmile bude hra poslána, dostane o tom ode mne zprávu. Prosím o trpělivost, může to trvat trochu déle vzhledem k množství. Zároveň bych vás chtěl poprosil o kontrolu hry hned po přijetí a následné potvrzení přijetí v inzerátu, abychom mohli poslat peníze vybrané sbírce. Informace o potvrzení o daru a další technikálie vám budu posílat v poště.

V případě jakýchkoliv dotazů mně piště SZ a do předměntu napište Dotaz, budu se snažit na tyto přednostně a pokud to bude informace užitečná i pro ostatní, hodím to i sem. 
 

18.3.2022 13:43:56 | Upraveno autorem (porovnej)

Update ohledně odesílání:

V tuto chvíli jsem předal či odeslal první 16 her, celkem jich je přes 110. Prvotně se snažím vyřizovat osobní předání a ty co vydražili více her. Postupně se tím budu prokousávat, s tím, že u jednotlivých her se pokusím jet chronologicky, ale nemůžu to úplně zaručit. Předpokládám, že bych měl být schopen vše poslat během tohoto a příštího týdne.

Hry prosím zkontrolujte hned po doručení a pokud je vše v pořádku, potvrďte přijetí v inzerátu, my v tu chvíli můžeme vyplatit peníze. 

23.3.2022 12:49:47

Další update: Odesláno či předáno 75 her. Zítra a o víkendu to plánuji dokončit a rozeslat všechny zbývající. 

Zároveň rozesíláme peníze na vybrané sbírky. U Člověka v tísni jsme zaznamenali problém s potvrzením o daru. I přesto, že jsem je dopředu informoval, že jim přijde hromada plateb z jednoho účtu (z účtu ZH), tak potvrzení bude potřeba vystavovat na různé lidi, podle registrovaných plateb a patřičného VS. Tak i přesto to vypadá, že to párují podle účtu, ze kterého to přišlo a potvrzení o zaplacení dostává uživatelka, jejíž platbu jsme poslali jako první. Budeme to s nima řešit a času je dost, potvrzení samotné budou vystavovat v lednu 2023, nicméně píšu, abyste o tom věděli.

31.3.2022 16:14:55

Co toto? Bude třetí vlna?

5.4.2022 13:56:07

Vybíráme z Bazaru

Tokaido Duo (nová) CZ
Tokaido Duo (nová) CZ
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 9 hodin

Offcanvas